Συνελήφθη ο πιο επικίνδυνος κακοποιός του Λιβάνου -Σε βάρος του εκκρεμούσαν 100 εντάλματα σύλληψης - iefimerida.gr

Συνελήφθη ο πιο επικίνδυνος κακοποιός του Λιβάνου -Σε βάρος του εκκρεμούσαν 100 εντάλματα σύλληψης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O πλέον επικίνδυνος κακοποιός του Λιβάνου, σε βάρος του οποίου είχαν εκδοθεί περισσότερα από 100 εντάλματα σύλληψης, συνελήφθη την Πέμπτη από μια μονάδα των ενόπλων δυνάμεων στην κοιλάδα Μπεκάα, απ' όπου κατάγεται.

Σύμφωνα με ένα δελτίου Τύπου, ο Χουσέιν Τλέις, 25 ετών, με καταγωγή από το Ντουρίς, έχει στο ενεργητικό του πλούσια εγκληματική δράση, μεταξύ αυτών την απαγωγή την 25η Αυγούστου του 2012 ενός πολίτη από το Κουβέιτ.

Επιπλέον, την 20ή Απριλίου του 2015 είχε πραγματοποιήσει μια επιδρομή εναντίον ενός νοσοκομείου για να απελευθερώσει έναν συγγενή του, τον Αμπάς Τλέις, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης αφού είχε τραυματιστεί σε ένα επεισόδιο με μια περίπολο του στρατού.

Ο Χουσέιν Τλέις ήταν αρχηγός μιας συμμορίας κακοποιών που διέπραττε ένοπλες ληστείες, διαρρήξεις, διακίνηση ναρκωτικών, εμπορία όπλων, κατασκευή πλαστών χαρτονομισμάτων και επιθέσεων εναντίον των στελεχών των ενόπλων δυνάμεων και της αστυνομίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κακοποιός εντάλματα Λίβανος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ