3χρονος μπόμπιρας έχει κοιλιακούς που σε κάνουν να ντρέπεσαι [εικόνες] - iefimerida.gr

3χρονος μπόμπιρας έχει κοιλιακούς που σε κάνουν να ντρέπεσαι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο μικρός Dash Meagher από την Καμπέρα της Αυστραλίας έχει γίνει πραγματικός σταρ στο Instagram με τις ασκήσεις που κάνει και τους κοιλιακούς που διαθέτει.

Οι πιο αγαπημένες του δραστηριότητες είναι το τρέξιμο, το σκαρφάλωμα και το μονόζυγο και τα θεαματικά αποτελέσματα είναι ήδη ορατά στο μικροσκοπικό σώμα του.
Η μητέρα του Ούρσουλα δηλώνει έκπληκτη: «Ανακάλυψα ότι ο Dash άρχισε να κάνει κοιλιακούς πριν από έξι μήνες όταν του άλλαζα παντελόνι. Σήκωσε το πόδι του προς τα πάνω και μόλις είδα τους μυς του τον φωτογράφισα και έστειλα τη φωτογραφία στον πατέρα του, λέγοντας "βλέπεις αυτό που βλέπω;"».

3χρονος μπόμπιρας έχει κοιλιακούς που σε κάνουν να ντρέπεσαι [εικόνες] | iefimerida.gr 0


«Είναι απίστευτα μικρός για να συνειδητοποιήσει τι κάνει, αλλά είναι απίστευτα μυώδης και του αρέσει η γυμναστική», προσθέτει η μητέρα του. Η Ούρσουλα παραδέχεται μάλιστα ότι και η ίδια κάνει τρέξιμο, αλλά δεν είναι φαν. «Είμαι λογικά αθλητικός τύπος, το ίδιο και ο πατέρας του, αλλά ο Ντας λατρεύει την άσκηση. Βγαίνει έξω καθημερινά, με ήλιο ή βροχή. Συνήθιζα να τρέχω μαζί του όταν ήταν μωρό. Σε ηλικία 2 ετών τον πήρα μαζί μου για να τρέξουμε ήρεμα και ο Ντας έτρεξε 4 χιλιόμετρα εκείνη τη μέρα!».

3χρονος μπόμπιρας έχει κοιλιακούς που σε κάνουν να ντρέπεσαι [εικόνες] | iefimerida.gr 1
3χρονος μπόμπιρας έχει κοιλιακούς που σε κάνουν να ντρέπεσαι [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ο μικρός Ντας έχει τώρα τον δικό του λογαριασμό στο Instagram, @musclylittlemonster. Δείχνει να έχει εκπληκτικούς γονείς, οι οποίοι νιώθουν περήφανοι για τα κατορθώματα του παιδιού τους αλλά δεν θέλουν να τον πρεσάρουν υπερβολικά. «Φυσικά θα μου άρεσε να συνεχίσει να είναι τόσο δραστήριος και να κάνει καλά πράγματα. Αλλά το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι έχω ένα υγιές αγόρι. Ποιος ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον!» δηλώνει η μητέρα του.

3χρονος μπόμπιρας έχει κοιλιακούς που σε κάνουν να ντρέπεσαι [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 3χρονος μπόμπιρας κοιλιακοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ