Λαγκάρντ: «Δεν θα εκταμιευθεί η 6η δόση πριν το δημοψήφισμα» - iefimerida.gr

Λαγκάρντ: «Δεν θα εκταμιευθεί η 6η δόση πριν το δημοψήφισμα»

λαγκάρντ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν θα εκταμιευθεί η έκτη δόση πριν την διεξαγωγή του δημοψηφίσματος», δήλωσε χθες από τις Κάννες η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ.Όπως έγραψε χθες η iefimerida, η κ. Λαγκάρντ εκφράζει την ανησυχία της για τις εξελίξεις στην Ελλάδα, και για την «τύχη» της έκτης δόσης, γι αυτό και περιμένει να δει πρώτα το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.

«Όταν ολοκληρωθεί το δημοψήφισμα και αρθούν όλες οι αβεβαιότητες θα κάνω την εισήγησή μου στο διοικητικό συμβούλιο για την έκτη δόση του δανείου στήριξης του οικονομικού προγράμματος της Ελλάδας» δήλωσε η Κριστίν Λαγκάρντ.

Ωστόσο εξέφρασε την ικανοποίησή της για τις διευκρινίσεις που έδωσε ο κ.Παπανδρέου σχετικά με το πότε θα διεξαχθεί το δημοψήφισμα τονίζοντας «Χαιρετίζω την δήλωση του πρωθυπουργού ότι το δημοψήφισμα που ανακοίνωσε θα διεξαχθεί το συντομότερο δυνατόν ώστε να μπορέσουν να εφαρμοστούν οι συμφωνίες της 27ης Οκτωβρίου», υπογράμμισε η Λαγκάρντ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ