Σήμερα, συναυλία των VNV Nation στο FUZZ... [εικόνες]

...Και αμέσως μετά ακολουθεί το επίσημο πάρτι προς τιμήν τους στο Death Disco, στου Ψυρρή, δωρεάν για όσους παρακολούθησαν τη συναυλία.

Σήμερα, Παρασκευή 8 Ιανουαρίου, οι VNV Nation επιστρέφουν στην Αθήνα 3,5 χρόνια μετά τη τελευταία τους επίσκεψη. Και ενώ το μουσικό ντουέτο των Ιρλανδών VNV Nation με έδρα το Αμβούργο, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις μιας και είναι ένα από τα πιο γνωστά συγκροτήματα της dark alternative σκηνής, για τη συγκεκριμένη συναυλία απαιτούνται κάποιες εξηγήσεις. Γιατί αυτή η συναυλία είναι διαφορετική.

Γιατί; Οι VNV Nation κατανοώντας τη δύσκολη οικονομική κατάσταση και νοιώθοντας ευγνωμοσύνη προς τους Έλληνες φαν τους για τις αξέχαστες στιγμές που τους χάριζαν κάθε φορά που έρχονταν εδώ, νοιώθουν την ανάγκη να κάνουν κάτι προς ανταπόδοση.

Ετσι η τιμή του των πρώτων 250 εισιτηρίων είναι 5 ευρώ, και των υπολοίπων 10 ευρώ. Επιπλέον, όλα τα χρήματα από τα εισιτήρια της συναυλίας θα διατεθούν σε ένα κοινωφελές ίδρυμα στην Ελλάδα, το οποίο θα αποφασίσουν οι ίδιοι ποιο θα είναι σε συνεργασία με το Death Disco. Και όταν λέμε όλα τα χρήματα, εννοούμε όλα τα χρήματα, όχι μόνο αυτά που θα περισσέψουν αφού αφαιρεθούν τα έξοδά τους. Οι VNV Nation πληρώνουν μόνοι τους όλα τα έξοδα - αεροπορικά, διαμονή, catering κτλ για τους ίδιους και το crew τους. Επίσης, μέρα από τα εισιτήρια των 5 και των 10 ευρώ, θα υπάρχουν και ορισμένα των 15 ευρώ, γι όσους θέλουν να συνεισφέρουν περισσότερο στον κοινωφελή σκοπό της συναυλίας.

Τέλος, αμέσως μετά τη συναυλία στο Fuzz, θα πραγματοποιηθεί το επίσημο after show party της συναυλίας των VNV Nation στο club Death Disco στου Ψυρρή. Στο πάρτι θα συμμετέχνουν οι Djs Leo Skiadas, S. Grispos, Natk, N. Konstantinou και Fanis S.

Η συναυλία
VNV Nation
Fuzz: Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος, τηλ. 210 3450817
Τιμή εισιτηρίου: 5 έως 15 ευρώ
Προπώληση: στο ticketarena.gr, στο δισκοπωλείο Le Disque Noir (Θεμιστοκλεόυς 29, Εξάρχεια) και στο club Death Disco (Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου 24, Ψυρρή – τις μέρες και ώρες λειτουργίας του club).

Το πάρτι
VNV Nation
Death Disco: Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου 24, Ψυρρή
Ωρα: 00.30
Είσοδος: 5 ευρώ με μπύρα ή κρασί και δωρεάν για όσους έχουν απόκομμα του εισιτηρίου από τη συναυλία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συναυλία πάρτι VNV Nation Ψυρρή Ταύρος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ