Ο Λευκός Οίκος αμφισβητεί τη βόμβα υδρογόνου της Β. Κορέας -Μετά την αρχική ανάλυση - iefimerida.gr

Ο Λευκός Οίκος αμφισβητεί τη βόμβα υδρογόνου της Β. Κορέας -Μετά την αρχική ανάλυση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Βόρεια Κορέα μπορεί να πανηγυρίζει για την επιτυχή δοκιμή βόμβας υδρογόνου για πρώτη φορά, σοκάροντας τον πλανήτη, αλλά ο Λευκός Οίκος δεν πείθεται.

«Η αρχική ανάλυση δεν συνάδει με τους ισχυρισμούς της Βόρειας Κορέας», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Τζος Ερνεστ, ο οποίος όμως τόνισε ότι οποιαδήποτε πυρηνική δοκιμή συνιστά κατάφωρη και προκλητική παραβίαση των αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.

Ο Λευκός Οίκος εξακολουθεί να συγκεντρώνει πληροφορίες για τη δοκιμή αυτή, ενώ ο Ερνεστ σημείωσε ότι δεν έχει συμβεί κάτι που να αλλάζει την αξιολόγηση της κυβέρνησης των ΗΠΑ για την τεχνική και στρατιωτική ικανότητα της Βόρειας Κορέας.

Η διεθνής κοινότητα ενωμένη επιμένει να μπει ένα τέλος στις προκλητικές πράξεις της Βόρειας Κορέας, τόνισε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, καλώντας τη χώρα να δείξει δέσμευση στην ειρήνη και τη σταθερότητα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ