Zαγοράκης-Μιχελάκης υπέρ Μεϊμαράκη στις εκλογές της Κυριακής

Τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη στηρίζει στις εκλογές της Κυριακής ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος συναντήθηκε μαζί του στη Θεσσαλονίκη.

Ωστόσο, ο Θοδωρής Ζαγοράκης στον πρώτο γύρο των εκλογών για την ανάδειξη προέδρου της Νέας Δημοκρατίας είχε εκφράσει την στήριξή του στο πρόσωπο του Απόστολου Τζιτζικώστα για τον οποίο είχε πει χαρακτηριστικα: «Σέβομαι και τιμώ την προσφορά και των τεσσάρων υποψηφίων για την Προεδρία της Παράταξης, όμως σ' αυτή την κρίσιμη στιγμή, η Νέα Δημοκρατία έχει ανάγκη από νέα πρόσωπα, διαφορετική νοοτροπία και φρέσκες ιδέες. Πιστεύω σε ένα περισσότερο συμμετοχικό κόμμα και νομίζω πως τώρα είναι η στιγμή να τολμήσουμε να πάμε κόντρα σε ό,τι μας κρατάει πίσω. Για το λόγο αυτό στηρίζω την υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα».

Υπέρ της υποψηφιότητας Μεϊμαράκη τάχθηκε και ο πρώην υπουργός Γιάννης Μιχελάκης με δηλώσεις του στην ΕΡΤ. «Καταλληλότερος για πρόεδρος της ΝΔ αυτή την στιγμή είναι ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης. Η ΝΔ χρειάζεται πρόεδρο τον Ευ. Μεϊμαράκη για να μπορέσει η χώρα να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που έχει μπροστά της»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ζαγοράκης Μιχελάκης Μεϊμαράκης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ