Zαγοράκης-Μιχελάκης υπέρ Μεϊμαράκη στις εκλογές της Κυριακής - iefimerida.gr

Zαγοράκης-Μιχελάκης υπέρ Μεϊμαράκη στις εκλογές της Κυριακής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη στηρίζει στις εκλογές της Κυριακής ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος συναντήθηκε μαζί του στη Θεσσαλονίκη.

Ωστόσο, ο Θοδωρής Ζαγοράκης στον πρώτο γύρο των εκλογών για την ανάδειξη προέδρου της Νέας Δημοκρατίας είχε εκφράσει την στήριξή του στο πρόσωπο του Απόστολου Τζιτζικώστα για τον οποίο είχε πει χαρακτηριστικα: «Σέβομαι και τιμώ την προσφορά και των τεσσάρων υποψηφίων για την Προεδρία της Παράταξης, όμως σ' αυτή την κρίσιμη στιγμή, η Νέα Δημοκρατία έχει ανάγκη από νέα πρόσωπα, διαφορετική νοοτροπία και φρέσκες ιδέες. Πιστεύω σε ένα περισσότερο συμμετοχικό κόμμα και νομίζω πως τώρα είναι η στιγμή να τολμήσουμε να πάμε κόντρα σε ό,τι μας κρατάει πίσω. Για το λόγο αυτό στηρίζω την υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα».

Υπέρ της υποψηφιότητας Μεϊμαράκη τάχθηκε και ο πρώην υπουργός Γιάννης Μιχελάκης με δηλώσεις του στην ΕΡΤ. «Καταλληλότερος για πρόεδρος της ΝΔ αυτή την στιγμή είναι ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης. Η ΝΔ χρειάζεται πρόεδρο τον Ευ. Μεϊμαράκη για να μπορέσει η χώρα να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που έχει μπροστά της»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ζαγοράκης Μιχελάκης Μεϊμαράκης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ