«Σφάζονται» στα πόδια του Γκουαρντιόλα – Παραδέχθηκε ότι πάει Αγγλία - iefimerida.gr

«Σφάζονται» στα πόδια του Γκουαρντιόλα – Παραδέχθηκε ότι πάει Αγγλία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν καν το πει, είχε ξεσπάσει πόλεμος στα media. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα αποτελεί μήλον της έριδος για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι από την ημέρα που ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με την Μπάγερν. Πόσω μάλλον τώρα που δήλωσε πως θέλει να συνεχίσει στην Αγγλία.

Ο Ισπανός προπονητής δείχνει να μην έχει αποφασίσει ακόμη σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του. Η Τσέλσι συνεχίζει με τον Γκους Χίντιγκ στην τεχνική της ηγεσία μετά τη λύση της συνεργασίας της με τον Ζοσέ Μουρίνιο όμως ο Ολλανδός δύσκολα θα μείνει και την επόμενη σεζόν.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Λουίς Φαν Χάαλ στην τεχνική της ηγεσία δεν ζει και τις καλύτερες μέρες της αφού τα δημοσιεύματα θέλουν τον Ολλανδό να μην εξαντλεί το τριετές συμβόλαιο και να αποχωρεί στο τέλος της σεζόν.

Η Μάντσεστερ Σίτι από την πλευρά της αν και ποτέ δεν βγήκε προς τα έξω μια δυσαρέσκεια για τον Μανουέλ Πελεγκρίνι, φαίνεται να βλέπει στο πρόσωπο του Γκουαρντιόλα τον άνθρωπο με τον οποίο θα κάνει την υπέρβαση.

Η «μπλε» πλευρά του Μάντσεστερ μάλιστα και ο Σεϊχης Μανσούρ, μπορούν πολύ πιο εύκολα να ικανοποιήσουν οποιαδήποτε επιθυμία του Ισπανού προπονητή, ανάμεσά τους και την προσπάθεια να πάρει από την Μπαρτσελόνα τον Λιονέλ Μέσι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πεπ Γκουαρντιόλα Αγγλία προπονητής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ