Η Γαρμπή με Τούρκο συνάδελφό της τραγουδά, υπό καταρρακτώδη βροχή, στα σοκάκια της Μυκόνου [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Γαρμπή με Τούρκο συνάδελφό της τραγουδά, υπό καταρρακτώδη βροχή, στα σοκάκια της Μυκόνου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η νέα επιτυχία της Καίτης Γαρμπή εχει τίτλο «Κοίτα σ' αγαπάω» και δεν άργησε και η οπτικοποίηση του τραγουδιού μέσα από ένα εντυπωσιακό video clip, που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στη Μύκονο, μέσα από τη σκηνοθετική προσέγγιση της Βικτώριας Βελλοπούλου.

Παρακολουθούμε ένα διαφορετικό πρόσωπο της Μυκόνου, απ' όπου ξεπροβάλει η χειμερινή μαγεία του ελληνικού νησιού, κόντρα στη συνηθισμένη ηλιόλουστη καλοκαιρινή εικόνα του.

Το νησί της Μυκόνου επιλέχθηκε με σκοπό συμβολικό, για να τοποθετηθεί η δράση σε ένα κλασικό ελληνικό τοπίο, αλλά ταυτόχρονα να ξεφύγει απο την κλασική εικόνα του ηλιόλουστου τουριστικού θερέτρου.

Έτσι παρακολουθούμε τη γοητευτική φθινοπωρινή βροχερή εικόνα της Μυκόνου. Με αυτόν τον τρόπο, το τοπίο συνάδει με τη συναισθηματικότητα των στίχων της Ναταλίας Γερμανού και τη μουσική του Θάνου Γεωργουλά.

Γιατί στη Μύκονο
Η επιλογή της Μυκόνου ως τοποθεσίας ήταν ειδικά στοχευμένη, καθότι το βίντεο κλιπ αυτό ταξιδεύει ήδη και σε χώρες εκτός Ελλάδας, με σκοπό να προβληθεί η ομορφιά των ελληνικών νησιών και κατά τον χειμώνα.

Δείτε το βίντεο κλιπ του τραγουδιού

Ένα διεθνές πρότζεκτ
Το «Κοίτα σ' αγαπάω» αποτελεί μέρος της πρόσφατης διεθνούς συνεργασίας της Καίτης Γαρμπή με τον διάσημο Τούρκο τραγουδιστή Burak Kut. Και εδω παρακολουθούμε τον Burak Kut, ο οποίος εμφανίζεται στο video clip της solo εκδοχής.

Εκτός από το solo single, το ίδιο τραγούδι πρόκειται να κυκλοφορήσει με αντίστοιχο video clip και σε ντουέτο από τους δύο καλλιτέχνες, στην Ελλάδα, την Τουρκία και σε ακόμα 40 χώρες.

Πρόκειται για ένα πρότζεκτ υψηλών προδιαγραφών, με την παραγωγή μοιρασμένη σε Ελλάδα, Τουρκία και Αγγλία. Η φωνή στα σόλο της Καίτης Γαρμπή έχει γραφτεί στην Ελλάδα, στο studio BK.

Στην Κωνσταντινούπολη ηχογραφήθηκαν οι φωνές των 2 καλλιτεχνών μαζί, καθώς και τα διάσημα «22 τουρκικά βιολιά», που έχουν συμμετάσχει σε παραγωγές της Shakira και της Rihanna.
Η μίξη και το mastering γίνεται στο Boutique studio στο Λονδίνο από τον σπουδαίο Matteo Cifelli.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Καίτη Γαρμπή νέο βίντεο κλιπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ