Γκουαρντιόλα: Πάω στην Αγγλία, αλλά... - iefimerida.gr

Γκουαρντιόλα: Πάω στην Αγγλία, αλλά...

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε για πρώτη φορά μετά την είδηση ότι αποχωρεί από την Μπάγερν Μονάχου το καλοκαίρι.

Ο Ισπανός προπονητής μάλιστα επιβεβαίωσε πως πρόθεσή του είναι να εργαστεί στην Αγγλία. Οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ, πιθανώς και η Άρσεναλ με την Τσέλσι, φέρονται να θέλουν τον Καταλανό προπονητή στον πάγκο τους, αλλά εκείνος ξεκαθάρισε πως δεν έχει αποφασίσει ακόμη.

«Ο μόνος λόγος που δεν ανανεώνω το συμβόλαιό μου με την Μπάγερν είναι πως χρειάζομαι μια νέα πρόκληση. Τρία χρόνια για μένα σε μια ομάδα είναι πολλά, θέλω να ζήσω σε μια νέα πόλη, με νέο κόσμο και να γνωρίσω μια νέα κουλτούρα. Αν ήμουν 60 ή 65 πιθανότατα θα έμενα στην Μπάγερν, αλλά τώρα που είμαι πιο νέος χρειάζομαι κάτι που να με ιντριγκάρει. Είμαι ευγνώμων στην Μπάγερν για την ευκαιρία που μου έδωσε να δουλέψω στον πάγκο της και ήταν ένα όνειρο για μένα να εργαστώ σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Οι παίκτες μου είναι πρωταθλητές και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όλους τους τίτλους φέτος. Είμαι 44 ετών και θέλω να εργαστώ στην Αγγλία. Θεωρώ πως είναι η κατάλληλη στιγμή για μένα να πάω εκεί. Έχω πολλές προτάσεις από την Premier League, μιλάω για συγκεκριμένες προτάσεις, αλλά δεν έχω υπογράψει τίποτα ακόμη, ούτε έχω αποφασίσει. Όταν θα συμφωνήσω, θα ενημερωθείτε σχετικά», ξεκαθάρισε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πεπ Γκουαρντιόλα Αγγλία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ