ΠΑΣΟΚ: Στημένα μυθεύματα τα περί 15 εκατ. ευρώ στα ταμεία του κόμματος - iefimerida.gr

ΠΑΣΟΚ: Στημένα μυθεύματα τα περί 15 εκατ. ευρώ στα ταμεία του κόμματος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διαψεύδει το ΠΑΣΟΚ τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι οι ορκωτοί λογιστές που διενεργούν έλεγχο στο κόμμα βρήκαν στα ταμεία του 15 εκατ. ευρώ και καταγγέλει ότι πρόκειται για στημένα μυθεύματα.

Προσθέτει δε πως τα τρέχοντα οικονομικά του κόμματος είναι λιτά και ζητά από τα θεσμικά όργανα να ολοκληρώσουν το ταχύτερο τη διαδικασία ελέγχου για τη διαχείριση την περίοδο 2007-2012.

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου

Στημένα μυθεύματα αποτελούν τα δημοσιεύματα περί 15 εκ. ευρώ που δήθεν βρέθηκαν στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ σήμερα. Τα τρέχοντα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ είναι λιτά, η διαχείρισή τους απολύτως διαφανής και δεν επιτρέπει αμφισβήτηση.

Όσον αφορά στο πόρισμα του ελέγχου που με δική μας πρωτοβουλία έγινε για την περίοδο 2007-2012, βρίσκεται από τις 11/10/2013, δηλαδή επί 27 μήνες στα χέρια των εισαγγελικών αρχών. Το ΠΑΣΟΚ ζητά από τα θεσμικά όργανα της Δικαιοσύνης, να ολοκληρώσουν το ταχύτερο τη διαδικασία ελέγχου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ