Νεφελούδης: Το «πλαφόν» στις συντάξεις δεν έχει προσδιοριστεί - iefimerida.gr

Νεφελούδης: Το «πλαφόν» στις συντάξεις δεν έχει προσδιοριστεί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έχει καθοριστεί το πλαφόν στις συντάξεις αλλά για λόγους συμβολικούς θα πρέπει να περιοριστεί η ιδιαίτερη ανισότητα που υπάρχει ξεκαθάρισε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας Ανδρέας Νεφελούδης.

«Δεν έχουμε προσδιορίσει πλαφόν», διευκρίνισε αλλά θα πρέπει να γίνει η συζήτηση με όρους κοινωνικής δικαιοσύνης, να μην υπάρχει πλέον το φαινόμενο των πολλαπλών ποσοστών αναπλήρωσης, που σε άλλες περιπτώσεις είναι πολύ υψηλά και σε άλλες ως και μόλις 40%. Ο ίδιος εξάλλου αποκάλυψε ότι εξετάζεται ένας μηχανισμός που θα εκμεταλλευτεί την επιστροφή της ελληνικής οικονομίας στην ανάπτυξη, προκειμένου να αυξηθεί αυτόματα και η εθνική σύνταξη από τα 384 ευρώ, παράλληλα με την μεγέθυνση του ΑΕΠ. Προειδοποίησε πάντως πως η έξοδος από την ύφεση είναι μονόδρομος για οποιαδήποτε λύση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ανδ. Νεφελούδης πλαφόν συντάξεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ