Το πρώτο προεκλογικό σποτ του Τραμπ -Τα «βάζει» με μουσουλμάνους και μετανάστες [βίντεο] - iefimerida.gr

Το πρώτο προεκλογικό σποτ του Τραμπ -Τα «βάζει» με μουσουλμάνους και μετανάστες [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι απόψεις του για τους μουσουλμάνους και την παράτυπη μετανάστευση πρωταγωνιστούν στο πρώτο προεκλογικό σποτ του Ντόναλντ Τραμπ, υποψήφιου για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων.

Μέσα σε 30 δευτερόλεπτα, μια ανδρική φωνή υπενθυμίζει ότι πως ο υποψήφιος επιθυμεί «να απαγορεύσει προσωρινά την είσοδο των μουσουλμάνων στις ΗΠΑ», ενώ προβάλλεται μια φωτογραφία που απεικονίζει το ζευγάρι που διέπραξε την επίθεση στο Σαν Μπερναρντίνο (Καλιφόρνια) τον περασμένο μήνα με 14 νεκρούς.

«Θα κόψει αστραπιαία το κεφάλι του Ισλαμικού Κράτους και θα τους πάρει τα πετρέλαιά τους» συνεχίζει η ανδρική φωνή στο σποτ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ «θα σταματήσει την παράνομη μετανάστευση ανεγείροντας ένα τείχος κατά μήκος των νότιων συνόρων (με το Μεξικό), (το κόστος) του οποίου θα πληρώσει το Μεξικό» συνεχίζει η φωνή.

Η διαφήμιση τελειώνει με εικόνες από την προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ με τον υποψήφιο σε πρώτο πλάνο να επαναλαμβάνει το σύνθημά του: Θα ξαναδώσουμε στην Αμερική το μεγαλείο της.

Το διαφημιστικό σποτ θα προβάλλεται από αύριο στις πολιτείες της Αϊόβα και του Νιου Χάμσιρ, τις δύο πολιτείες απ’ όπου θα ξεκινήσουν στις αρχές Φεβρουαρίου οι προκριματικές εκλογές.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, που χρηματοδοτεί ο ίδιος την προεκλογική του εκστρατεία, είχε περιοριστεί έως σήμερα σε διαφημίσεις στα ραδιοφωνικά δίκτυα των τριών πολιτειών όπου θα αρχίσει η εσωκομματική ψηφοφορία των Ρεπουμπλικάνων. Ο ίδιος αποκάλυψε ότι θα δαπανά τουλάχιστον 2 εκατομμύρια δολάρια την εβδομάδα για τις τηλεοπτικές του διαφημίσεις, σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλντ Τραμπ προεκλογικό σποτ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ