Προσωπική βοηθό με... τεχνητή νοημοσύνη αναζητά ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ – Θα την κατασκευάσει ο ίδιος! - iefimerida.gr

Προσωπική βοηθό με... τεχνητή νοημοσύνη αναζητά ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ – Θα την κατασκευάσει ο ίδιος!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όπως κάθε Πρωτοχρονιά ο καθένας μας κάνει μια ευχή για το νέο έτος, έτσι και ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, μοιράστηκε με όλους εμάς τον στόχο του για το 2016.


Η «ευχή του», να κατασκευάσει ένα ρομπότ, μια προσωπική βοηθό-γραμματεα που θα διαθέτει τεχνητή νοημοσύνη και θα τον βοηθάει στις εργασίες του σπιτιού, αλλά και στο γραφείο.
«Θα είναι κάτι σαν το Τζάρβις στον Iron Man», έγραψε σε ανάρτηση του στο Facebook, αναφερόμενος στο γνωστό κόμικ της «Marvel» και πρόσθεσε, «θα είναι μια διασκεδαστική, νοητική πρόκληση. Είναι ένα διαφορετικό είδος ανταμοιβής να κατασκευάζεις μόνος σου».
Στο παρελθόν ο Ζούκερμπεργκ έχει εκφράσει δημοσίως και άλλες πρωτοχρονιάτικες «δεσμεύσεις». του, όπως το να διαβάζει δυο βιβλία τον μήνα, ή να μάθει Κινέζικα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ Mark Zuckerberg AI
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ