Συγκίνηση για το θάνατο του Φερέιρα - Άφησε τη θεραπεία για τον καρκίνο και έστειλε τον Σουάρες στο Μουντιάλ - iefimerida.gr

Συγκίνηση για το θάνατο του Φερέιρα - Άφησε τη θεραπεία για τον καρκίνο και έστειλε τον Σουάρες στο Μουντιάλ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο άνθρωπος, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα ώστε ο Λουίς Σουάρες να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας το 2014, «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών και ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα θέλησε να τιμήσει τη μνήμη του με τον δικό του τρόπο τον Βάλτερ Φερέιρα.

Ο Φερέιρα δεν ήταν γνωστός στο χώρο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Δεν είχε την αίγλη των ακριβοπληρωμένων ποδοσφαιριστών της χώρας όμως ήταν αυτός που επέτρεψε στο μεγαλύτερο αστέρι της Ουρουγουάης, να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Ο φυσιοθεραπευτής της εθνικής ομάδας της Ουρουγουάης, ανακοίνωσε τον Μάρτιο του 2014 πως πήρε την απόφαση να αναβάλει τη θεραπεία για τον καρκίνο προκειμένου να ετοιμάσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τον Σουάρες για το Μουντιάλ. Λίγους μήνες νωρίτερα, ο άσος της Μπαρτσελόνα είχε υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο και η συμμετοχή του ήταν εξαιρετικά αμφίβολη στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Σχεδόν 1,5 χρόνο μετά, ο Φερέιρα έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο και ο Σουάρες δεν τον ξέχασε, κάνοντας μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αναφέροντας χαρακτηριστικά ««Σήμερα χάσαμε κάτι παραπάνω από έναν φίλο. Ήταν ένας μαχητής, που μέρα με τη μέρα όχι μόνο πάλευε για τη δική του ζωή, αλλά και για όλους τους άλλους. Ποτέ δεν θα ξεχάσω όσα έκανες για μένα, γιατί μου δίδαξες πολλά στη ζωή. Σε ευχαριστώ που μου έδωσες την ευκαιρία να παίξω σε ένα Μουντιάλ. Σε ευχαριστώ για όσα έδωσες στο ποδόσφαιρο και γιατί ήσουν τόσο σπουδαίος άνθρωπος. Ποτέ δεν θα σε ξεχάσω, τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά σου. Αναπαύσου εν ειρήνη».

Συγκίνηση για το θάνατο του Φερέιρα - Άφησε τη θεραπεία για τον καρκίνο και έστειλε τον Σουάρες στο Μουντιάλ | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ