Μια 6χρονη μαγεύει στους δρόμους της Ν.Ορλεάνης - Με έμφυτο ταλέντο στο μπάσκετ [βίντεο] - iefimerida.gr

Μια 6χρονη μαγεύει στους δρόμους της Ν.Ορλεάνης - Με έμφυτο ταλέντο στο μπάσκετ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λεμπρόν Τζέιμς, Στέφεν Κάρι και Καρμέλο Άντονι είναι ορισμένα από τα ινδάλματά της. Μια 6χρονη από τη Νέα Ορλεάνη όχι μόνο έχει καταφέρει να αποτυπώσει τις κινήσεις τους αλλά αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο μπάσκετ, μαγεύοντας με τις κινήσεις της.

Η Τζαλίγια Μανουέλ μεγάλωσε παρακολουθώντας μπάσκετ σε μικρή ηλικία και αμέσως το αγάπησε. Ένα από τα πρώτα δώρα που ζήτησε ήταν μια μπάλα προκειμένου να βγαίνει στη γειτονιά και να μπορεί να εξασκείται έτσι ώστε να κάνει ότι έβλεπε από τους ήρωές της στην τηλεόραση.

Μια 6χρονη μαγεύει στους δρόμους της Ν.Ορλεάνης - Με έμφυτο ταλέντο στο μπάσκετ [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Σε μικρή ηλικία πάντως, δείχνει να τους έχει ξεπεράσει. Η 6χρονη κοπέλα, η οποία έχει ήδη χιλιάδες θαυμαστές στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, δεν χάνει ούτε μία ημέρα προπόνησης. Ακόμη και την ανήμερα τα Χριστούγεννα φρόντισε να στείλει το δικό της μήνυμα, λέγοντας πως δεν υπάρχουν δικαιολογίες για απουσία από την προπόνηση όταν θέλεις να πετύχεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νέα Ορλεάνη μπάσκετ 6χρονη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ