Ο επιχειρηματίας που έγινε ληστής - iefimerida.gr

Ο επιχειρηματίας που έγινε ληστής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είκοσι έξι ένοπλες ληστείες, εκ των οποίων πέντε μέσα σε μία ημέρα είχε διαπράξει 44χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος με ρούχα, τον τελευταίο μήνα, σε ψιλικατζίδικα, πρακτορεία ΟΠΑΠ, ξενοδοχεία, ταχυφαγεία, ψητοπωλεία, σούπερ μάρκετ, καθώς και σε άτομα στο δρόμο, στις περιοχές της Γλυφάδας, του Αλίμου, τηΒάρης, της Βούλας και της Νέας Σμύρνης.

Ο 44χρονος συνελήφθη χθες το απόγευμα στη Γλυφάδα, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, επειδή την προηγούμενη ημέρα (31-10-2011) εισήλθε σε ιατρείο και με την απειλή όπλου αφαίρεσε από τον γιατρό το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ.

Όπως είπε ο ίδιος στους αστυνομικούς, αποφάσισε να γίνει ληστής λόγω οικονομικών προβλημάτων, αφού το κατάστημά του δεν πήγαινε καλά. Σε έρευνες που διενεργήθηκαν στο κατάστημα που διατηρεί ο συλληφθείς στη Γλυφάδα και στο αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι ρέπλικα, οκτώ αμπούλες, τέσσερα κινητά τηλέφωνα, μία κουκούλα Full-face, τρία ζευγάρια γάντια, δύο κατσαβίδια, μία πένσα και μία κάρτα ανάληψης χρημάτων άλλου ατόμου. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ