Οι δημοσιογράφοι της Boston Globe πήραν την κατάσταση στα χέρια τους- Μοιράζουν οι ίδιοι την εφημερίδα - iefimerida.gr

Οι δημοσιογράφοι της Boston Globe πήραν την κατάσταση στα χέρια τους- Μοιράζουν οι ίδιοι την εφημερίδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάτι πρωτόγνωρο θα ζήσουν οι συνδρομητές της Boston Globe. Το πρόσωπο που θα τους παραδώσει το φύλλο της Κυριακής, μπορεί να είναι ένας από αυτούς που έγραψε κάποιο άρθρο σε αυτό.

Οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας μπούχτισαν μετά από μία εβδομάδα επεκταμένων προβλημάτων διανομής και δεκάδες από αυτούς αποφάσισαν να βάλουν ένα... χεράκι την Κυριακή, αφήνοντας οι ίδιοι το φύλλο της ημέρας στα σπίτια των συνδρομητών.

«Είμαι εργαζόμενος στην Globe αλλά και αναγνώστης θυμωμένος γιατί δεν έφτασε καμία εφημερίδα στο σπίτι αυτή την εβδομάδα», έγραψε ο Φλούτο Σινζάουα στο Twitter, ανακοινώνοντας ότι θα είναι ένας από αυτούς που θα βοηθήσουν στη διανομή.

Συνολικά θα είναι περίπου 100 άτομα, δημοσιογράφοι και διοικητικό προσωπικό, αυτοί που ενισχύσουν το σύστημα προκειμένου η δουλειά τους να φτάσει σε όλους τους συνδρομητές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Boston Globe
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ