Βρετανία: Δείτε το ομοφοβικό παραλήρημα επιβάτη του μετρό εναντίον ομοφυλόφιλου [εικόνες&βίντεο]

Ενα συγκλονιστικό βίντεο δείχνει έναν άνδρα να εκτοξεύει ένα ομοφοβικό παραλήρημα κατά ενός ομοφυλόφιλου επιβάτη ο οποίος βγήκε μπροστά για να υπερασπιστεί μια drag queen που φέρεται να έπεσε θύμα λεκτικής κακοποίησης.

Οπως αποκαλύπτει η Dailymail, ο Ράιαν Μάχον, στις 5 τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, επέστρεφε σπίτι του με το μετρό, όταν έγινε αυτόπτης μάρτυρας ενός περιστατικού: Ενας επιβάτης φώναζε εναντίον μιας drag queen.

Επέλεξε να υπερασπιστεί το θύμα, επειδή, όπως είπε «οι διακρίσεις, η μισαλλοδοξία και η αθλιότητα, είναι άρρωστο και λάθος». Ωστόσο, ο μαινόμενος επιβάτης στράφηκε εναντίον του Μάχον προς τον οποίο χρησιμοποίησε χυδαίες προσβολές επί τρίλεπτο.

Ο εξαγριωμένος επιβάτης επιτίθεται κατά του Μάχον με βρισιές ενώ κάποια στιγμή ακούγεται να λέει: «Ο Θεός δεν μας έπλασε τους άνδρες για να γίνουμε ομοφυλόφιλοι. Αλλά να χρησιμοποιούμε τις γυναίκες για αναπαραγωγή».

Παρά τον έντονο διάλογο ο Μάχον εύχεται στον αγριεμένο επιβάτη: «Απολαύστε τη ζωή σας. Σας εύχομαι τα καλύτερα».


Ο Μάχον κατέγραψε το περιστατικό στο κινητό του τηλέφωνο και αργότερα το ανέβασε στον λογαριασμό του στο Facebook, μαζί με μια εξήγηση του τι συνέβη - όπου έχει προβληθεί σχεδόν 30.000 φορές.


«Ο τύπος στο βίντεο φαίνεται να πιστεύει ότι το να είσαι ομοφυλόφιλος είναι άρρωστος και λάθος. Νομίζω ότι οι διακρίσεις, μισαλλοδοξία και γενικά η αθλιότητα, είναι άρρωστο και λάθος. Φαίνεται να πιστεύει ότι οι ομοφυλόφιλοι έχουν αρνητική επίδραση στο παιδί του» και συμπλήρωσε απογοητευμένος:

«Το πιο απογοητευτικό πράγμα ήταν ότι ένας ολόκληρος συρμός του μετρό, γεμάτο μάρτυρες που είσαν τι συνέβαινε και ήμουν ο μόνος που είπε ανοικτά τη γνώμη του».

Η Αστυνομία μεταφορών της Βρετανίας, ειδοποιήθηκε όταν δημοσιεύτηκε το βίντεο και τώρα ερευνά το περιστατικό.

Η Βρετανική Αστυνομία Συγκοινωνιών χαρακτήρισε τη σκηνή ως «εντελώς απαράδεκτη συμπεριφορά».
Ο «σκιώδης» υπουργός Δικαιοσύνης του Εργατικού Κόμματος Κάρλ Τέρνερ έγραψε στο twitter: «Απαιτείται μηδενική ανοχή στη θρησκευτική, σεξουαλική ή ρατσιστική επίθεση είτε λεκτική είτε σωματική».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ