Ρεβεγιόν αστέρων την Πρωτοχρονιά του 1975: Μερκούρη, Ντασέν, Γαληνέα, Αλεξανδράκης, Βουτσάς, Χατζηχρήστος γιορτάζουν μαζί [βίντεο] - iefimerida.gr

Ρεβεγιόν αστέρων την Πρωτοχρονιά του 1975: Μερκούρη, Ντασέν, Γαληνέα, Αλεξανδράκης, Βουτσάς, Χατζηχρήστος γιορτάζουν μαζί [βίντεο]

ALEXANDRAKIS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι αστέρες του ασπρόμαυρου ελληνικού κινηματογράφου συμμετέχουν σε ένα ρεβεγιόν - έκπληξη.

Η Μελίνα Μερκούρη, ο Ζύλ Ντασέν, η Νόνικα Γαληνέα, ο Κώστας Ρηγόπουλος, ο Αλέξης Αλεξανδράκης και πολλοί άλλοι πήραν μέρος σε μία αξέχαστη εορταστική εκπομπή την οποία παρουσίασε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Λυμπερόπουλος που αποκάλυψε στο MEGA και τη Ζέτα Θεοδωρακοπούλου, όλες τις λεπτομέρειες για εκείνη τη μοναδική συνάντηση των αστέρων.

Είναι η πρωτοχρονιά του 1975 και γνωστοί ηθοποιοί αλλά και πολιτικοί έχουν συγκεντρωθεί προκειμένου να γιορτάσουν. Πρόκειται για μία συγκινητική βραδιά μήνες μετά την πτώση της χούντας.

Όλοι τους συγκινημένοι μιλούν στον δημοσιογράφο και παρουσιαστή της εκπομπής μοιράζοντας ευχές για το νέο έτος.

Δείτε το δελτίο ειδήσεων του MEGA:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ