Σοκ στις ΗΠΑ: Κοριτσάκι 2 ετών κατάπιε μπαταρία λιθίου και πέθανε [εικόνες] - iefimerida.gr

Σοκ στις ΗΠΑ: Κοριτσάκι 2 ετών κατάπιε μπαταρία λιθίου και πέθανε [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Μαύρα» Χριστούγεννα πέρασε μία οικογένεια στις ΗΠΑ, όταν το δίχρονο κοριτσάκι της ξέφυγε από την προσοχή των δικών της και κατάπιε μία μικρή μπαταρία λιθίου.

Η μικρή Μπριάνα Φλάουερ βρισκόταν στο σπίτι των παππούδων της όταν συνέβη το περιστατικό. Ξαφνικά η μικρή μελάνιασε και στη συνέχεια άρχισε να βγάζει αίμα από το στόμα. Αμέσως το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, δύο ώρες μετά όμως κατέληξε, καθώς οι γιατροί δεν κατάφεραν να σταματήσουν την εσωτερική αιμορραγία.

Σοκ στις ΗΠΑ: Κοριτσάκι 2 ετών κατάπιε μπαταρία λιθίου και πέθανε [εικόνες] | iefimerida.gr 0

«Το Σάββατο ήταν καλά. Ήταν τα τέλεια Χριστούγεννα», λέει ο παππούς της μικρής μιλώντας σε τοπική εφημερίδα της Οκλαχόμα. «Της έκαναν επέμβαση επί δυόμιση ώρες, αλλά δεν μπορούσαν να σταματήσουν την αιμορραγία. Πιστεύουν ότι η μπαταρία (το οξύ) έφαγε την καρωτιδική αρτηρία μέσω του οισοφάγου... Δεν γνωρίζουμε πότε την κατάπιε», συνέχισε ο παππούς της μικρής.

Σοκ στις ΗΠΑ: Κοριτσάκι 2 ετών κατάπιε μπαταρία λιθίου και πέθανε [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η οικογένεια της άτυχης Μπριάνα έχει ακόμα τρία παιδιά και χρειάστηκε οικονομική ενίσχυση για να συγκεντρώσει τα έξοδα της κηδείας.

Σοκ στις ΗΠΑ: Κοριτσάκι 2 ετών κατάπιε μπαταρία λιθίου και πέθανε [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΛΙΘΙΟΥ κορίτσι ΗΠΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ