Ληστές «χτυπούν» σπίτια που μένουν γυναίκες μόνες τους - iefimerida.gr

Ληστές «χτυπούν» σπίτια που μένουν γυναίκες μόνες τους

δράστες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο εισβολές σε σπίτια πραγματοποίησαν χθες άγνωστοι σε Παλλήνη και Αχαρνές. Στην πρώτη περίπτωση οι τρεις ληστές μπήκαν πρώτα σε ένα διαμέρισμα πρώτου ορόφου, από το οποίο όμως απουσίαζαν οι ένοικοι, ωστόσο οι δράστες βρήκαν στο χώρο ένα όπλο και μια καραμπίνα. Δε σταμάτησαν όμως εκεί το έργο τους. Κατέβηκαν στο ισόγειο και εισέβαλαν σε διαμέρισμα που μένει μια ηλικιωμένη γυναίκα, αφού την ακινητοποίησαν έψαξαν στο σπίτι για χρήματα. Δεν βρήκαν όμως τίποτα και άρπαξαν τη χρυσή αλυσίδα που φορούσε η άτυχη.

Στη δεύτερη περίπτωση, λίγο πριν τις πέντε τα ξημερώματα, δυο ληστές έστησαν σκηνικό τρόμου για ακόμη μια γυναίκα στις Αχαρνές αυτή τη φορά. Οι δράστες εισέβαλαν σε ισόγειο διαμέρισμα και αφού απείλησαν τη γυναίκα με μαχαίρια, της άρπαξαν την τσάντα και εξαφανίστηκαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ