Μπατζελή και Καϊλή επιμένουν σε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας - iefimerida.gr

Μπατζελή και Καϊλή επιμένουν σε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρόθεσή της να ασκήσει έντονες πιέσεις για το σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης, εξέφρασε η πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κατερίνα Μπατζελή. την ίδια ώρα που η Εύα Καϊλή εξαρτούσε την τελική της στάση από το αποτέλεσμα της συνάντησης στις Κάννες.

Η κυρία Μπατζελή δήλωσε, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμο ΣΚΑΪ είπε: «Θα πιέσω όσο μπορώ για οικουμενική κυβέρνηση», ενώ για το δημοψήφισμα τόνισε ότι εφόσον γίνει θα πρέπει να γίνει όσο το δυνατόν πιο σύντομα και ανέφερε ότι το δημοψήφισμα «έχει αποδέκτες εντός και εκτός Ευρώπης και εντός και εκτός Ελλάδας».

Η κυρία Μπατζελή τάχθηκε, επίσης, κατά της διενέργειας προώρων εθνικών εκλογών, υποστηρίζοντας ότι θα φέρουν τη λύτρωση στο ΠΑΣΟΚ αλλά όχι στη χώρα. «Δεν είναι λύση για τη χώρα οι εκλογές, θα οδηγήσουν σε ακυβερνησία, θα υπάρχουν δυνάμεις που δεν θα μπορούν να συνεργαστούν», εκτίμησε.

Την ίδια ώρα η βουλευτής Θεσσαλονίκης Εύα Καϊλή διεκρίνησε ότι δεν προτίθεται να παραιτηθεί προέβη αναφερόμενη στην επιστολή που απέστειλε προς τον πρωθυπουργό και με την οποία ζητεί τη συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας με άλλον επικεφαλής.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, η κυρία Καϊλή υποστήριξε ότι υπάρχουν τουλάχιστον ακόμη 10 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι είναι στο ίδιο κλίμα με εκείνη και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, την Παρασκευή, δηλώνοντας ότι περιμένει πρώτα να δει τα αποτελέσματα της συνάντησης στις Κάννες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ