Σχεδίαζαν επιθέσεις με τοξικές ουσίες κατά Αμερικανών - iefimerida.gr

Σχεδίαζαν επιθέσεις με τοξικές ουσίες κατά Αμερικανών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tέσσερις άντρες με την κατηγορία ότι σχεδίαζαν να αγοράσουν εκρηκτικούς μηχανισμούς, ώστε να παράξουν θανατηφόρα τοξική ουσία με στόχο να την χρησιμοποιήσουν εναντίον Αμερικανών πολιτών και μελών της κυβέρνησης, συνέλαβαν οι ομοσπονδιακές αρχές.

Το υπουργείο Δικαιοσύνης ανακοίνωσε ότι οι συλληφθέντες παρουσιάζονται ως μέλη της πολιτοφυλακής και στόχος τους ήταν να κατασκευάσουν μια ουσία, τη ρικίνη, που θα χρησιμοποιούσαν στις επιθέσεις τους.

«Τα υποτιθέμενα μέλη της πολιτοφυλακής, κατηγορούνται για επικείμενες επιθέσεις εναντίον των ίδιων των συμπατριωτών τους και της κυβέρνησης» δήλωσε η Σάλυ Κουίλιαν Γέιτς, δικηγόρος και εκπρόσωπος της περιφέρειας της Τζώρτζια.

«Παρότι επικεντρωνόμαστε στους κινδύνους που διατρέχουμε από εξτρεμιστές, αυτή η υπόθεση καταδεικνύει ότι πρέπει να είμαστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί, ώστε να προστατεύουμε τη χώρα μας από τους πολίτες που ζουν και δρουν μέσα στα ίδια μας τα σύνορα και θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια μας» συμπλήρωσε στη δήλωση της η Γέιτς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ