Παναθηναϊκός: Σκληρός Φύσσας απέναντι στους παίκτες - «Εχετε 6 μήνες περιθώριο»

Την απογοήτευση του Γιάννη Αλαφούζου από την εικόνα του Παναθηναϊκού μετέφερε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας ο Τάκης Φύσσας, στην επίσκεψή του στο προπονητικό κέντρο στο Κορωπί.

Ο αθλητικός διευθυντής του τριφυλλιού ήταν αυτός που ανέλαβε να μεταφέρει τις σκέψεις και τις αποφάσεις του Γιάννη Αλαφούζου στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ο Φύσσας ενημέρωσε τους παίκτες πως δεν θα δίνονται πλέον τα πριμ για τις συνεχόμενες νίκες, όπως συνέβαινε από τις αρχές της σεζόν και ζήτησε να αλλάξει άμεσα η εικόνα της ομάδας.

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας «Goal», ο Φύσσας έδωσε και συγκεκριμένα χρονικά περιθώρια στους παίκτες για να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας.

«Ο πρόεδρος είναι πολύ απογοητευμένος από την παρουσία σας στα τελευταία παιχνίδια και μετά από απόφαση της διοίκησης κόβονται τα πριμ, που είχαν οριστεί σε περίπτωση συνεχόμενων νικών. Έχετε έξι μήνες για να παίξετε καλό ποδόσφαιρο, να αλλάξετε εικόνα και να βοηθήσετε την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Δηλαδή την κατάκτηση του Κυπέλλου και της δεύτερης θέσης» είπε στους παίκτες ο Φύσσας, σύμφωνα με το Goal, προσθέτοντας: «Είναι ακατανόητο και μη επιτρεπτό αυτό που γίνεται. Εκτός έδρας είμαστε άλλη ομάδα, έχουμε χάσει ένα σωρό βαθμούς κι αυτό δεν πρέπει να επαναληφθεί από εδώ και πέρα», φέρεται να ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ