Σύγκρουση της Ντόρας με την Ελσα για το «ναι» στον ΓΑΠ

Σε πλήρη διάσταση απόψεων με την στενή - κατά τα άλλα - φίλη της Έλσα Παπαδημητρίου, βρίσκεται η Ντόρα Μπακογιάννη με αφορμή την απόφαση της ανεξάρτητης βουλευτίνας Αργολίδας να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης το βράδυ της Παρασκευής στον Γιώργο Παπανδρέου.

Αν και η κυρία Παπαδημητρίου δεν το έχει πει ευθέως , από τις δηλώσεις της προκύπτει ότι θα συνταχθεί με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και θα γίνει δεκανίκι της κυβέρνησης σε αυτή την κρίσιμη στιγμή εκτιμώντας - όπως λέει - ότι οι πρόωρες εκλογές θα ήταν καταστροφικές για τον τόπο.
Η κυρία Μπακογιάννη έχει ενοχληθεί από την στάση της κυρίας Παπαδημητρίου καθώς γνωρίζει ότι πολύς κόσμος τις ταυτίζει πολιτικά, αν και η κυρία Παπαδημητρίου μετά την απομάκρυνση της από τη Νέα Δημοκρατίας δεν έχει ενταχθεί στην Δημοκρατική Συμμαχία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας επικοινώνησε με την κυρία Παπαδημητρίου και της διαμήνυσε την απόλυτη διαφωνία της με την στάση αυτή καθώς η ίδια έχει δηλώσει ότι το κόμμα της θα καταψηφίσει την κυβέρνηση. Μάλιστα έχει ζητήσει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να αναλάβει πρωτοβουλίες που θα οδηγήσουν σε πρόωρες εκλογές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ