Σύγκρουση της Ντόρας με την Ελσα για το «ναι» στον ΓΑΠ - iefimerida.gr

Σύγκρουση της Ντόρας με την Ελσα για το «ναι» στον ΓΑΠ

Ντόρα Μπακογιάννη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε πλήρη διάσταση απόψεων με την στενή - κατά τα άλλα - φίλη της Έλσα Παπαδημητρίου, βρίσκεται η Ντόρα Μπακογιάννη με αφορμή την απόφαση της ανεξάρτητης βουλευτίνας Αργολίδας να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης το βράδυ της Παρασκευής στον Γιώργο Παπανδρέου.

Αν και η κυρία Παπαδημητρίου δεν το έχει πει ευθέως , από τις δηλώσεις της προκύπτει ότι θα συνταχθεί με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και θα γίνει δεκανίκι της κυβέρνησης σε αυτή την κρίσιμη στιγμή εκτιμώντας - όπως λέει - ότι οι πρόωρες εκλογές θα ήταν καταστροφικές για τον τόπο.
Η κυρία Μπακογιάννη έχει ενοχληθεί από την στάση της κυρίας Παπαδημητρίου καθώς γνωρίζει ότι πολύς κόσμος τις ταυτίζει πολιτικά, αν και η κυρία Παπαδημητρίου μετά την απομάκρυνση της από τη Νέα Δημοκρατίας δεν έχει ενταχθεί στην Δημοκρατική Συμμαχία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας επικοινώνησε με την κυρία Παπαδημητρίου και της διαμήνυσε την απόλυτη διαφωνία της με την στάση αυτή καθώς η ίδια έχει δηλώσει ότι το κόμμα της θα καταψηφίσει την κυβέρνηση. Μάλιστα έχει ζητήσει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να αναλάβει πρωτοβουλίες που θα οδηγήσουν σε πρόωρες εκλογές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ