Βουλγαρία: Μαία χτύπησε νεογέννητο επειδή έκλαιγε -Το συγκλονιστικό βίντεο της κακοποίησης [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Βουλγαρία: Μαία χτύπησε νεογέννητο επειδή έκλαιγε -Το συγκλονιστικό βίντεο της κακοποίησης [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντιμέτωπη με την κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας πρόκειται να έρθει μία μαία στην Βουλγαρία η οποία κακοποίησε ένα νεογέννητο κοριτσάκι μόλις 4 ημερών.

Οι συγκλονιστικές εικόνες της κακοποίησης καταγράφηκαν από μία κάμερα ασφαλείας. Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, φαίνεται η μαία που είναι μητέρα δύο παιδιών, να χτυπάει στο κεφάλι και το σώμα το νεογέννητο μωρό και ακόμα και να το δαγκώνει.

Όπως υποστήριξε η κατηγορούμενη Εμίλια Κοβάτσεβα, που αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης από 15 έως και 20 χρόνια, το περιστατικό συνέβη στο τέλος της 24ωρης βάρδιας της, όταν το μωρό έβαλε τα κλάματα στις 2 το πρωί με αποτέλεσμα να χάσει την υπομονή της υπό τον φόβο ότι θα ξυπνήσει και τα υπόλοιπα μωρά.

Βουλγαρία: Μαία χτύπησε νεογέννητο επειδή έκλαιγε -Το συγκλονιστικό βίντεο της κακοποίησης [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Βουλγαρία: Μαία χτύπησε νεογέννητο επειδή έκλαιγε -Το συγκλονιστικό βίντεο της κακοποίησης [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Τα χτυπήματα πάντως που δέχτηκε το μωρό ήταν τόσο άγρια που του προκάλεσαν κάταγμα στο κρανίο και αιματώματα με τους γιατρούς να έχουν αφήσει ανοιχτά τα ενδεχόμενα της μόνιμης εγκεφαλικής βλάβης ακόμα και του θανάτου.

Η έγκαιρη διάγνωση και η περίθαλψη όμως που του παρείχαν κράτησαν στη ζωή το νεογέννητο, το οποίο ανάρρωσε πλήρως.

Από την πλευρά της πάντως η εισαγγελία υποστηρίζει ότι η κατηγορούμενη ήταν «απογοητευμένη από το γεγονός ότι το νεογέννητο δεν κοιμόταν και είχε αποφασίσει να το τιμωρήσει επειδή ξύπνησε και τα υπόλοιπα μωρά».

Το περιστατικό έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στην Βουλγαρία, με πολλούς να ζητούν ακόμα και την θανατική καταδίκη της κατηγορούμενης.

Βουλγαρία: Μαία χτύπησε νεογέννητο επειδή έκλαιγε -Το συγκλονιστικό βίντεο της κακοποίησης [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2

Η κατηγορούμενη

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μαία Βουλγαρία κακοποιηση μωρου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ