Ο Κουρουμπλής υποσχέθηκε λύση στο πρόβλημα των απορριμμάτων στην Ηλεία - iefimerida.gr

Ο Κουρουμπλής υποσχέθηκε λύση στο πρόβλημα των απορριμμάτων στην Ηλεία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ορίζοντα διετίας έχει η οριστική λύση στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων στο νομό Ηλείας» είπε την Τρίτη κατά την διάρκεια ευρείας σύσκεψης στο Πύργο, ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η οριστική λύση του προβλήματος διαχείρισης απορριμμάτων στην Ηλεία θα ολοκληρωθεί με τη μονάδα επεξεργασίας ΣΔΙΤ, ή με άλλη μονάδα επεξεργασίας, σε ορίζοντα διετίας. Ταυτόχρονα, ανέφερε, ότι μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου αναμένεται να ολοκληρωθεί η κατασκευή του έργου του ΧΥΤΥ Ηλείας, στην θέση Τριανταφυλλιά, ο οποίος στη συνέχεια, όπως είπε, θα λειτουργήσει δοκιμαστικά.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, η επίσκεψη του υπουργού Εσωτερικών δεν αφορούσε μόνο στην οριστική λύση του ζητήματος της διαχείρισης των απορριμμάτων, αλλά και στην άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί με τις ποσότητες απορριμμάτων, που παραμένουν στους δρόμους των δήμων του Πύργου και της Αρχαίας Ολυμπίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κουρουμπλής Ηλεία Απορρίματα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ