Γκάφα ολκής έκανε ο Κριστιάνο Ρονάλντο - iefimerida.gr

Γκάφα ολκής έκανε ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Κριστιάνο Ρονάλντο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πορτογάλος άσσος Κριστιάνο Ρονάλντο, μπορεί να δείχνει τρομερή ευφυΐα μέσα στο γήπεδο, αλλά έξω από αυτό δεν είναι και το πιο κοφτερό μαχαίρι στο συρτάρι...

Ο σούπερσταρ της Ρεάλ Μαδρίτης δέχθηκε στην ηλεκτρονική του διεύθυνση, mail με «καυτές» φωτογραφίες από Ολλανδή θαυμάστριά του με το μήνυμα «θέλω να είμαστε μαζί». Όμως αντί να τις διαγράψει, τις έστειλε σε όλες τις αποθηκευμένες «επαφές» του, μεταξύ των οποίων και η γυναίκα που θα παντρευτεί τον Ιούλιο, μετά το Euro, το μοντέλο Ιρίνα Σάικ.

«Το τηλέφωνο του Κριστιάνο είχε βομβαρδιστεί από κλήσεις τις τελευταίες μέρες. Όλοι έπαιρναν για να ρωτήσουν τι ήταν αυτό το mail και να μάθουν περισσότερα για το κορίτσι που ήταν στις φωτογραφίες. Εκείνος εξήγησε ότι ήταν απλά μια θαυμάστρια, η οποία του έστειλε φωτογραφίες της και εκείνος αντί να τις διαγράψει πάτησε λάθος κουμπιά και τις έστειλε παντού» ανέφερε κοντινό πρόσωπο του ζευγαριού στην βρετανική εφημερίδα Mirror.

«Ο Ρονάλντο νιώθει πολύ άσχημα, όμως δεν έκανε κάτι κακό και ευτυχώς η Ιρίνα δεν τον κατηγόρησε για κάτι τέτοιο. Οπουδήποτε στον κόσμο να πάει ο Κριστιάνο, βλέπει γυναίκες να πέφτουν δίπλα του. Η Ιρίνα γνωρίζει πώς να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Ο ίδιος έχει... κοκκινίσει με αυτό που έκανε, όμως σίγουρα δεν πρόκειται να ξανακάνει το ίδιο λάθος», πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ