ΑΕΚ και Εθνική Αστέγων έβαλαν «Γκολ στη Φτώχεια» - Φιλικό με πολλούς συμβολισμούς στο ΟΑΚΑ - iefimerida.gr

ΑΕΚ και Εθνική Αστέγων έβαλαν «Γκολ στη Φτώχεια» - Φιλικό με πολλούς συμβολισμούς στο ΟΑΚΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ματς ήταν μια μεγάλη ευκαιρία να δει ο κόσμος τα πραγματικά προβλήματα της εποχής. ΑΕΚ και Εθνική Αστέγων έστειλαν πολλά μηνύματα στο ΟΑΚΑ και έβαλαν πολλά «Γκολ στη Φτώχεια».

Πιο συγκεκριμένα, επτά γκολ καθώς η ΑΕΚ κέρδισε με 6-1 την Εθνική Αστέγων αλλά το γκολ των ηρώων της εποχής μας πανηγυρίστηκε περισσότερο από όλα από τον κόσμο της Ενωσης.

Η ΑΕΚ κέρδισε με 6-1 με τον Ανάκογλου να πετυχαίνει δυο μέσα σ” ένα λεπτό (10′,11′), τον Κορδέρο στο 13′ να κάνει το 3-0 και τον Βάργκας στο 27′ να ανεβάζει το σκορ στο 4-0. Παρεμπιπτόντως, ο Βενεζουελάνος έπαιξε για πρώτη φορά στην κορυφή της επίθεσης, αλλά σ” ένα παιχνίδι που έτσι κι αλλιώς δεν υπήρχαν συστήματα. Γκολ εβαλε στο δεύτερο ημίχρονο για την ΑΕΚ και ο νεαρός Γιαννούτσος από την Κ20 αλλά και ο Φαγιέ. Όμως το γκολ που πανηγυρίστηκε περισσότερα απ” όλα από τον κόσμο που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ, ήταν αυτό που πέτυχε ο Ταφίλης στο 73′ με πέναλτι και μείωσε σε 5-1. Το σημαντικό ήταν η μπάλα και τα μηνύματα που έστειλε ένα τέτοιο ματς. Όσο για την εθνική ομάδα των Αστέγων, είχε οργάνωση και έχασε ακόμα και ευκαιρίες.

ΑΕΚ: Ντούνης, Βασιλαντωνόπουλος, Σβάρνας, Άρθο, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Κορδέρο, Ανάκογλου, Μπαρμπόσα, Βάργκας. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι Κρισάντους, Φαγιέ, Τζανετόπουλος, Γιαννούτσος, Μαρκοπουλιώτης, Ανδρεόπουλος, Γροντής.

ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΤΕΓΩΝ: Ζαρίφης, Γουατάρα, Μελέτης, Σίτσα, Ασημάκης, Ντανιούγκο, Παπαπαναγής, Αγγέλης, Ταφίλης, Πετρόπουλος, Μπέσου.

Στην εξέδρα των επισήμων του ΟΑΚΑ, βρέθηκε ο υπουργός Επικρατειας Αλέκος Φλαμπουράρης, ο υφυπουργός αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, αλλά και ο αναπληρωτής υπουργός ΠΕΚΑ, Γιάννης Τσιρώνης., καθώς και ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Γιώργος Καραμέρος.

ΑΕΚ και Εθνική Αστέγων έβαλαν «Γκολ στη Φτώχεια» - Φιλικό με πολλούς συμβολισμούς στο ΟΑΚΑ | iefimerida.gr 0
ΑΕΚ και Εθνική Αστέγων έβαλαν «Γκολ στη Φτώχεια» - Φιλικό με πολλούς συμβολισμούς στο ΟΑΚΑ | iefimerida.gr 1
ΑΕΚ και Εθνική Αστέγων έβαλαν «Γκολ στη Φτώχεια» - Φιλικό με πολλούς συμβολισμούς στο ΟΑΚΑ | iefimerida.gr 2
ΑΕΚ και Εθνική Αστέγων έβαλαν «Γκολ στη Φτώχεια» - Φιλικό με πολλούς συμβολισμούς στο ΟΑΚΑ | iefimerida.gr 3
ΑΕΚ και Εθνική Αστέγων έβαλαν «Γκολ στη Φτώχεια» - Φιλικό με πολλούς συμβολισμούς στο ΟΑΚΑ | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ εθνικη αστεγων φιλικό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ