Τραγικό: Δεν ξύπνησε από τη νάρκωση η 4χρονη Μελίνα... -Μετά από χειρουργείο για «κρεατάκια» - iefimerida.gr

Τραγικό: Δεν ξύπνησε από τη νάρκωση η 4χρονη Μελίνα... -Μετά από χειρουργείο για «κρεατάκια»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θλίψη σε όλη την Κρήτη και όχι μόνο έχει σκορπίσει ο αδόκητος θάνατος ενός 4χρονου κοριτσιού από τη Νεάπολη Λασιθίου, μετά από επέμβαση ρουτίνας.

Συγκεκριμένα, η 4χρονη Μελίνα μπήκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο την Κυριακή το πρωί προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργείο για «κρεατάκια».

Αρχικά, πέρασε από προεγχειρητικό έλεγχο, στον οποίο, σύμφωνα με τους γιατρούς, δεν παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα.

Την Δευτέρα το άτυχο κοριτσάκι εισήχθη για το προγραμματισμένο χειρουργείο για τα «κρεατάκια», με τους γιατρούς να προχωρούν στην αφαίρεσή τους και να τοποθετούν σωληνάκια στα αυτιά, όπως γίνεται πολλές φορές σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της ανάνηψης η 4χρονη Μελίνα παρουσίασε επιπλοκές. Σύμφωνα, δε, με τις τελευταίες πληροφορίες από το συγγενικό της περιβάλλον, δεν άντεξε τη νάρκωση, από την οποία δεν ξύπνησε ποτέ. Αμέσως μετά τις επιπλοκές οι γιατροί τη διασωλήνωσαν ξανά και μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Στις 6 τα ξημερώματα της Τρίτης η Μελίνα άφησε την τελευταία της πνοή. Η κηδεία της 4χρονης θα γίνει αύριο στις 12 το μεσημέρι στη Νεάπολη Λασιθίου. Η οικογένεια έχει άλλο ένα κορίτσι, τη δίδυμη αδελφή της Μελίνας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ