Από τα 41 κιλά στα 100 και το αντίθετο -Η μάχη μιας νεαρής με τη βουλιμία [εικόνες] - iefimerida.gr

Από τα 41 κιλά στα 100 και το αντίθετο -Η μάχη μιας νεαρής με τη βουλιμία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πάλεψε με τις διατροφικές διαταραχές και βγήκε όχι μόνο νικήτρια αλλά κατάφερε να αλλάξει και τη ζωή της. Η Χάνα Χίντμαρς είναι από εκείνες τις γυναίκες που δείχνουν πως όταν υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος.

Η Χάνα ζύγιζε μόλις 41 κιλά, όταν μετά από έναν χωρισμό της έγινε βουλιμική. Ολα τελικά άρχισαν να αλλάζουν όταν μετά από μια επικίνδυνα περιοριστική δίαιτα, κατέρρευσε από το άγχος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ουσα και πάλι υγιής μοιράζεται με τους 20.000 ακολούθους της στο Instagram, τα μυστικά της αλλά και προειδοποιεί για τους κινδύνους που έχουν οι δίαιτες της μόδας, ενώ εργάζεται και σε ομάδα νεανικής παραβατικότητας.

Από τα 41 κιλά στα 100 και το αντίθετο -Η μάχη μιας νεαρής με τη βουλιμία [εικόνες] | iefimerida.gr 0

«Κατά τα τελευταία 7 χρόνια έχω πέσει απίστευτα χαμηλά. Ελπίζω κανείς να μην να μην πέσει στην επικίνδυνη παγίδα, που έπεσα και εγώ. Εάν η ιστορία μου μπορεί να βοηθήσει κάποια νέα γυναίκα να αλλάξει τη ζωή της, τότε θα ήμουν πολύ περήφανη», λέει.

Η Χάνα είχε φτάσει να ζυγίζει 100 κιλά καταβροχθίζοντας μπιφτέκια, σάντουιτς με πατάτες, αυγά και λουκάνικα, πίτες, ψωμί, γλυκά και ολόκληρες συσκευασίες μπισκότων. Λίγο πριν πάει διακοπές με τον φίλο της στην Ισπανία, κοιτάχτηκε στον καθρέπτη και αυτό που της έβλεπε δεν της άρεσε. Κατάφερε να χάσει 22 κιλά.

Από τα 41 κιλά στα 100 και το αντίθετο -Η μάχη μιας νεαρής με τη βουλιμία [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Αλλά όταν η σχέση της διαλύθηκε μετά από 2 χρόνια, το βάρος της εκτοξεύτηκε και πάλι. «Εγινα πολύ ανασφαλής και τράβηξα τα πράγματα στα άκρα», είπε.

Αποκάλυψε πως παρέλειπε γεύματα και έτρωγε μόνο μικρά κομμάτια σολομού ή κοτόπουλου με φασόλια ή ρύζι, ενώ άλλοτε προτιμούσε ένα κράκερ με ζαμπόν και σάλτσα ταμπάσκο.

Μετά το επεισόδια υπερφαγίας, η διατροφική διαταραχή της χειροτέρεψε.

«Φοβόμουν το τυρί, τα λουκάνικα, το άσπρο ψωμί και τα ζυμαρικά, επειδή ήξερα πόσο τα απολάμβανα και πόσο επικίνδυνα ήταν στις παλιότερες μου συνήθειες. Περιόρισα την πρόσληψη θερμίδων δραστικά», αναφέρει η Χάνα.

Από τα 41 κιλά στα 100 και το αντίθετο -Η μάχη μιας νεαρής με τη βουλιμία [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Από τα 41 κιλά στα 100 και το αντίθετο -Η μάχη μιας νεαρής με τη βουλιμία [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Σαν αποκορύφωμα της όλης τρέλας κατέφυγε στα καθαρτικά. Μετά από μια κρίση άγχους κατέληξε στο νοσοκομείο από όπου και παραπέμφθηκε σε ένα ειδικό κέντρο για θεραπεία. Μετά το εξιτήριο της, ξεκίνησε γυμναστήριο.

«Ο μπαμπάς μου ως ερασιτέχνης bodybuilder ήταν ήδη μέλος του γυμναστηρίου και με βοήθησε να ξεπεράσω τη διαταραχή μου, να με δυναμώσει τόσο σωματικά όσο και ψυχικά», δηλώνει.

Στο γυμναστήριο δοκίμασε τις αντοχές του σώματός της και άλλαξε την υγεία και την φυσική της κατάσταση.

Από τα 41 κιλά στα 100 και το αντίθετο -Η μάχη μιας νεαρής με τη βουλιμία [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Ο μπαμπάς της, όπως λέει, είναι ο ήρωάς της και προσπαθεί να ακολουθήσει τα βήματά του και να γίνει μια μέρα bodybuilder.

«Δεν είναι για κάποιον άλλο λόγο, παρά μόνο για τον εαυτό μου, να αποδείξω πως έχω πετύχει τον στόχο μου, αναλαμβάνοντας τον έλεγχο της υγείας μου».

Η Χάνα πλέον ζυγίζει 57 κιλά και προσπαθεί να κλείσει τους διατροφικούς της λογαριασμούς μια και καλή, με θέληση και προσπάθεια.

Από τα 41 κιλά στα 100 και το αντίθετο -Η μάχη μιας νεαρής με τη βουλιμία [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Από τα 41 κιλά στα 100 και το αντίθετο -Η μάχη μιας νεαρής με τη βουλιμία [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Από τα 41 κιλά στα 100 και το αντίθετο -Η μάχη μιας νεαρής με τη βουλιμία [εικόνες] | iefimerida.gr 7
Από τα 41 κιλά στα 100 και το αντίθετο -Η μάχη μιας νεαρής με τη βουλιμία [εικόνες] | iefimerida.gr 8
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ