Τα ζώδια της Τρίτης 29 Δεκεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τρίτης 29 Δεκεμβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Έτοιμοι στις επάλξεις να δείτε τα θέματά σας με ένα διαφορετικό τρόπο και να προσπαθήσετε να μπείτε στη θέση των άλλων. Ερωτικά αυτό που σας αρέσει είναι ότι εσείς είστε χαλαροί ενώ οι άλλοι όχι. Έτσι λοιπόν μπορείτε να τους προβληματίσετε, και να τους βάλετε και υποψίες. Επαγγελματικά σας ανησυχεί η ησυχία και πολύ καλά κάνετε και έχετε εσείς υποψίες αυτή τη φορά!

Ταύρος

Η σημερινή ημέρα αλλάζει τους στόχους σας και σας κάνει και πιο προγραμματισμένους. Βέβαια δεν υπάρχει συγχρονισμός με τους συνεργάτες σας παρόλο που υπάρχει καλή θέληση. Ερωτικά σας αρέσει ένα παιχνίδι που εξελίσσεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αλλά είναι λίγο ασαφές για τα δικά σας δεδομένα. Ασχολείστε πολύ με την οικογένειά σας η οποία και αυτή όμως σας το επιστρέφει!

Δίδυμοι

Νιώθετε ότι χάνετε το μέτρο σήμερα και ότι βγαίνετε έξω από τα νερά σας. Αυτό που σας ανησυχεί είναι ότι τα ερωτικά σας αφήνουν υπονοούμενα τα οποία δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε. Δεν αντιλαμβάνεστε την αιτία που συμβαίνει αυτό. Επαγγελματικά, βλέπετε ότι η οικογένειά σας μπορεί να σας προσφέρει σημαντική βοήθεια και αν όχι σε πρακτικό επίπεδο, τουλάχιστον σε ψυχολογικό!

Καρκίνος

Η μέρα είναι αφιερωμένη στο να κάνετε οικονομικές αναλύσεις χαλαρές όμως και μάλιστα για να κάνετε έξοδα για πράγματα που θα σας δώσουν ικανοποίηση. Αυτό που σας αρέσει είναι ότι δεν σκέφτεστε μακροπρόθεσμα αλλά την στιγμή και μάλιστα καταφέρνετε να τη ζείτε κιόλας! Η οικογένειά σας έχει προφανώς διαφορετική αντίληψη από ότι εσείς, αλλά αυτό είναι κάτι που θα σας απασχολεί εδώ και καιρό χωρίς να καταφέρνετε να το λύσετε ολοκληρωτικά!

Λέων

Η μέρα είναι έντονη και αυτό προέρχεται από τις δικές σας επιθυμίες. Θέλετε περισσότερο να προβάλλετε τις εσωτερικές ανάγκες και να δείτε το αντίκτυπο που έχει στους άλλους. Ερωτικά αφήνετε τον εγωισμό στην άκρη αλλά είναι κάτι πρόσκαιρο αυτό και θα τον ξαναβρείτε. Επαγγελματικά νιώθετε ότι υπερέχετε και αυτό σας καθησυχάζει!

Παρθένος

Η μέρα είναι πιο πολύπλοκη από όσο νομίζετε γιατί τα απρόβλεπτα έξοδα σας αναστατώνουν. Όχι ότι δεν είχατε στο πρόγραμμα να ξοδέψετε για τη διασκέδασή σας αλλά δεν είχατε υπολογίσει το μέγεθος και πρέπει να κάνετε αναπροσαρμογή. Ερωτικά, ξέρετε ότι ο δικός σας τρόπος δε γίνεται εύκολο αντιληπτός από τους άλλους. Αλλά δεν έχετε σκοπό να τον αλλάξετε!

Ζυγός

Η μέρα εμπεριέχει συναντήσεις με φίλους και γνωστούς και σίγουρα σας δίνει και ευχαρίστηση, ωστόσο είστε συγκρατημένοι για το αν θα αποδεχτείτε τα όσα σας λένε ή θα δεχτείτε μία πρόσκληση καθώς εκεί θα έρθετε σε κόντρα με τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Ερωτικά έχετε πάρει μία επιβεβαίωση αλλά δεν ξέρετε πώς να την εξαργυρώσετε. Επαγγελματικά, έχετε δημιουργικό άγχος!

Σκορπιός

Έτοιμοι να τα βάλετε με τον εαυτό σας και να αποδεχτείτε τα λάθη σας σήμερα και αν το καταφέρετε αυτό τότε θα είναι πιο εύκολο και να τα διορθώσετε. Το πρόβλημά σας είναι πως θα το μεταφέρετε στους άλλους, γιατί δε θέλετε να σας θεωρήσουν υποχωρητικούς. Ερωτικά, πάντως είστε περισσότερο στη φάση σκέπτεστε πολλά και κάνετε λίγα, και αυτό εκλαμβάνεται ως ένδειξη έλλειψης ενδιαφέροντος!

Τοξότης

Έτοιμοι είστε και εσείς να κάνετε πιο σταθερά βήματα προς τα εμπρός και μάλιστα αυτή τη φορά χωρίς όρια. Τα όρια δυστυχώς μπαίνουν από άλλους που ακόμα και αν δεν είναι της απόλυτης επιλογής τους, σας τα βάζουν και σας καθηλώνουν. Ερωτικά τουλάχιστον, νιώθετε εγκλωβισμένοι. Επαγγελματικά νιώθετε ότι δεν έχετε πει την τελευταία σας λέξη. Αλλά την έχετε προετοιμάσει!

Αιγόκερως

Η μέρα για εσάς είναι περίεργη όπως και εσείς οι ίδιοι σήμερα. Ψάχνετε κάτι να ανακαλύψετε στα επαγγελματικά σας που από τη μία θέλετε να το κάνετε από την άλλη κάτι φοβάστε και δεν είναι η αποτυχία. Είναι ότι πρέπει να βρείτε τους τρόπους να μη δημιουργήσετε αντιδράσεις. Τον τρόπο πάντως τον έχετε βρει. Ερωτικά, ανοίγεστε σε κοινωνικό επίπεδο και μαζί με αυτό και οι κατακτήσεις σας!

Υδροχόος

Μέρα έχει αλλαγή πορείας και ψάχνετε τα ισοδύναμα μέτρα για να αναπληρώσετε τα κενά σας γιατί πάντα υπάρχουν απώλειες. Επαγγελματικά, νιώθετε ότι πρέπει να κάνετε μία υποχώρηση, αλλά με αντάλλαγμα. Ερωτικά, δεν υπάρχει σωστή επικοινωνία, αλλά δεν υπάρχει και τρόπος να την αποκαταστήσετε. Και εσείς όμως δεν κάνετε καμία προσπάθεια για αυτό! Κάτι σας κρατάει πίσω και γι’ αυτό προτιμάτε να μην κάνετε τίποτα!

Ιχθείς

Μέρα που σας δίνει την ελευθερία να κάνετε σωστό προγραμματισμό στα επαγγελματικά σας αλλά τα μεταθέτετε αρκετά μακριά. Επαγγελματικά όμως βλέπετε πιο χαλαρά κάποια ζητήματα αλλά σίγουρα θα τα ξανασκεφτείτε πιο σχολαστικά! Ερωτικά σας αρέσει που θέλουν να σας βάλουν σε πρόγραμμα γιατί αυτό το θεωρείτε ένδειξη ενδιαφέροντος. Και αυτή τη φορά σας συμπεριλαμβάνουν και στο πρόγραμμά τους και αυτό σας ικανοποιεί εξίσου πολύ…

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ζώδια προβλέψεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ