Στην έξοδο ο Καρέλης - «Σειρήνες» από την Ιταλία

Δύσκολα θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό ο Νίκος Καρέλης. Στην ανατολή του 2016, Παλέρμο και Γκενκ ετοιμάζονται να καταθέσουν επίσημες προτάσεις στους πράσινους για την απόκτηση του Έλληνα επιθετικού, με τους Ιταλούς να έχουν προβάδισμα.

Για περισσότερους από 10 μήνες, το όνομα του Καρέλη βρίσκεται διαρκώς μέσα στα μεταγραφικά σενάρια του Παναθηναϊκού. Το αρχικό ενδιαφέρον της Γκενκ το περασμένο καλοκαίρι δεν εξελίχθηκε σε επίσημη πρόταση και τώρα είναι η σειρά της Παλέρμο να αποκτήσει προβάδισμα για την απόκτησή του.

Οι Ιταλοί φέρεται να έχουν κάνει ήδη την πρώτη κρούση στο τριφύλλι με μια πρόταση ύψους 3 εκατ. ευρώ. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι αρνητικός για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή ζητώντας όμως με τη σειρά του ένα ποσοστό μεταπώλησης, ύψους 15% με 20%.

Σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός έρθει σε συμφωνία με την Παλέρμο (εκτός και αν η Γκενκ κάνει την έκπληξη την τελευταία στιγμή), τότε θεωρείται δεδομένο πως θα υπάρξει κίνηση για την απόκτηση επιθετικού με δεδομένο πως και το συμβόλαιο του Πέτριτς ολοκληρώνεται στο φινάλε της σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός νικος καρελης Παλέρμο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ