Interview: Οι ανησυχίες των Ελλήνων για το 2016 -Φοβούνται την ύφεση και για το μέλλον των παιδιών τους [λίστα] - iefimerida.gr

Interview: Οι ανησυχίες των Ελλήνων για το 2016 -Φοβούνται την ύφεση και για το μέλλον των παιδιών τους [λίστα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι Έλληνες ανησυχούν πιο πολύ για τη συνεχιζόμενη ύφεση.

Με 8,3 σε μία κλίμακα από το 1 έως το 10, η ανησυχία για την ύφεση είναι στην πρώτη θέση σύμφωνα με το Βαρόμετρο Ανησυχιών και Φόβου 2016 της εταιρείας δημοσκοπήσεων Interview, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των ερευνών του δείκτη Northern Greece Business Index 500 (NGBI 500).

Στη δεύτερη θέση ακολουθεί η αγωνία για το μέλλον των παιδιών τους με 8,2 και με 7,7 το ζήτημα των προσφυγικών ροών και της κρίσης χρέους.

Σε υψηλό σημείο βρίσκεται εύλογα και ο φόβος των Ελλήνων για τη διατήρηση της θέσης εργασίας τους ή της επιχείρησής τους με 7,3 και στη συνέχεια ακολουθεί με 7 το ενδεχόμενο μίας πιθανής πολιτικής αλλαγής που θα οδηγήσει στην εξουσία εξτρεμιστικά στοιχεία.

Στις χαμηλότερες θέσεις της κλίμακας του Βαρόμετρου Ανησυχιών και Φόβου 2016 βρίσκεται η αγωνία για την υγεία τους με 6,2 και για την εγκληματικότητα και την ασφάλεια στην περιοχή τους με 5,8.

Ο μέσος όρος των απαντήσεων στο Βαρόμετρο Ανησυχιών και Φόβου 2016 είναι στο 7,3.

Η σχετική έρευνα της εταιρείας δημοσκοπήσεων Interview πραγματοποιήθηκε στο χρονικό διάστημα Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2015 σε δείγμα 500 ατόμων από όλη τη χώρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ