Μένει στον Παναθηναϊκό ο Νίνης - Αποφασισμένος να το παλέψει - iefimerida.gr

Μένει στον Παναθηναϊκό ο Νίνης - Αποφασισμένος να το παλέψει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Σωτήρης Νίνης αρνήθηκε να παραχωρηθεί δανεικός έπειτα από την εισήγηση του Αντρέα Στραματσόνι και θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό τουλάχιστο έως το τέλος της σεζόν.

Το κλίμα τις τελευταίες ημέρες δεν ήταν το καλύτερο για τον Σωτήρη Νίνη, ο οποίος βρέθηκε να πρωταγωνιστεί στο ρεπορτάζ των πρασίνων όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ιανουαρίου.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός φαίνεται πως δεν έχει ικανοποιήσει τον Αντρέα Στραματσόνι, με τον Ιταλό να μην τον υπολογίζει και τον Νίνη να παρουσιάζεται ένα βήμα από το δανεισμό σε κάποια άλλη ελληνική ομάδα προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Ωστοσο, το θέμα θα πρέπει να θεωρείται λήξαν αφού ο Νίνης θα παραμείνει στο τριφύλλι τουλάχιστον έως το τέλος της σεζόν, διεκδικώντας τις όποιες ευκαιρίες του δοθούν ώστε να αλλάξει την εικόνα που έχει γι'αυτόν ο Ιταλός προπονητής της ομάδας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σωτήρης Νίνης Παναθηναϊκός παραμονή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ