«Θα ήθελα να είμαι μαζί του, να ανατιναχτώ κι εγώ», γράφει η σύζυγος ενός εκ των μακελάρηδων του Bataclan - iefimerida.gr

«Θα ήθελα να είμαι μαζί του, να ανατιναχτώ κι εγώ», γράφει η σύζυγος ενός εκ των μακελάρηδων του Bataclan

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οργή προκαλούν τα σχόλια της συζύγου ενός εκ των μακελάρηδων του Bataclan.

Σύμφωνα με το Le Parisien, σε ηλεκτρονική αλληλογραφία που είχε με μια φίλη, η 18χρονη Kahina, σύζυγος του τζιχαντιστή Σάμι Αμιμούρ, δηλώνει «απολύτως περήφανη για τον άνδρα της κι ευτυχισμένη».

Συγκεκριμένα, αναφερόμενη στην αιματοχυσία της 13ης Νοεμβρίου, στην οποία ο σύζυγός της ήταν ένας από τους στυγερούς δολοφόνους αθώων πολιτών, υποστηρίζει: «Ενθάρρυνα τον άνδρα μου να φύγει για να τρομοκρατήσει τον γαλλικό λαό που έχει τόσο αίμα στα χέρια του. Τον ζηλεύω πάρα πολύ, θα ήθελα πάρα πολύ να είμαι μαζί του για να ανατιναχτώ κι εγώ».

Δεν διατάζει να απειλεί όσους προσβάλλουν το Ισλάμ
Η νεαρή γυναίκα, μητέρα σήμερα ενός παιδιού, γίνεται στα μηνύματά της και απειλητική: «Η ζωή δεν είναι μόνο ειρήνη, ειρήνη, ειρήνη, αγάπη, φιλιά. Μας σκοτώνεις, σε σκοτώνω, μας πολεμάς, σε πολεμώ. Όσο συνεχίζετε να προσβάλλετε το Ισλάμ και τους μουσουλμάνους θα είστε πιθανοί στόχοι και όχι μόνο οι ‘μπάτσοι’ ή οι εβραίοι αλλά όλος ο κόσμος», γράφει σε ένα μήνυμά της στις 16 Νοεμβρίου, τρεις ημέρες μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο Παρίσι.

Πώς ζει στη Συρία
Στα mail της περιγράφει επίσης την καθημερινή ζωή της στη Συρία: «Έχω διαμέρισμα πλήρως επιπλωμένο με εξοπλισμένη κουζίνα, δύο μπάνια και τρία δωμάτια, δεν πληρώνω ούτε ενοίκιο, ούτε ηλεκτρικό ρεύμα ούτε νερό. Α, η ωραία ζωή!», γράφει και προσθέτει: «Τα αγαθά μοιράζονται ίσα ώστε όλοι να ζουν καλά».

Η Kahina γνώρισε τον τρομοκράτη Σάμι Αμιμούρ στο προάστιο του Παρισιού Σεν-Σαν-Ντενί σε ένα λεωφορείο το οποίο εκείνος οδηγούσε, όταν δούλευε στην δημόσια υπηρεσία. Το πότε γνωρίστηκαν δεν είναι γνωστό αλλά συμπίπτει με την ημερομηνία αλλαγής του Αμιμούρ προς τον φονταμενταλισμό, σύμφωνα με τις γαλλικές αρχές, περίπου το 2013. Η νεαρή κοπέλα έμεινε σε επαφή με τον Αμιμούρ όταν εκείνος έφυγε για την Συρία, τον Σεπτέμβριο του 2013. Στη συνέχεια εγκατέλειψε το σχολείο στη μέση του χρόνου και έφυγε για να τον παντρευτεί στη Συρία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ bataclan μακελάρης τζιχαντιστής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ