Πάει για το μεγάλο «μπαμ» ο Ολυμπιακός - Θέλει πίσω τον Μιραλάς - iefimerida.gr

Πάει για το μεγάλο «μπαμ» ο Ολυμπιακός - Θέλει πίσω τον Μιραλάς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την επιστροφή του Κέβιν Μιραλάς στον Ολυμπιακό, «ψήνουν» οι ερυθρόλευκοι έχοντας ως μεγάλο σύμμαχο την επιθυμία του παίκτη, ο οποίος θέλει να αποχωρήσει από την Έβερτον και την Πρέμιερ Λιγκ.

Προσπάθειες για να κάνει ένα... Χριστουγεννιάτικο δώρο στον κόσμο του Ολυμπιακού, επιχειρεί η διοίκηση της ΠΑΕ. Ο Κέβιν Μιραλάς φέρεται να είναι ο Νο1 μεταγραφικός στόχο της ομάδας, όπως αναφέρει η εφημερίδα Sportday.

Εδώ και αρκετές εβδομάδας, το όνομα του Βέλγου επιθετικού πρωταγωνιστεί στα μεταγραφικά σενάρια ενίσχυσης για την ομάδα του Μάρκο Σίλβα, με τον Βέλγο επιθετικό να έχει δώσει τη συγκατάθεσή του στον μάνατζέρ του, για να γίνει ότι είναι δυνατόν προκειμένου να αποχωρίσει από την Έβερτον.

Ο Μιραλάς, ο οποίος αποτέλεσε ένα από τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας στο «Γ.Καραϊσκάκης», έχει ένα από τα πιο μεγάλα συμβόλαια στην ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ και όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο μοναδικός τρόπος να κατηφορίσει για τον Πειραιά, είναι αυτός με τη μορφή δανεισμού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κέβιν Μιραλάς Έβερτον Ολυμπιακός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ