Τα ζώδια της Δευτέρας 28 Δεκεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Δευτέρας 28 Δεκεμβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Έχετε γεμίσει μπαταρίες και δεν έχετε σκοπό να τις αδειάσετε αλλά να τις συντηρήσετε σ’ ένα επίπεδο υψηλό. Η εσωτερική σας ανανέωση είναι αυτή που θα σας δώσει την καλή διάθεση να κάνετε και κάτι παραπέρα από τα συνηθισμένα και να περιμένετε και την ανάλογη ανταπόκριση. Ερωτικά, ξέρετε να δίνετε το στίγμα σας και να συντονίζεστε σωστά. Επαγγελματικά, οι διορθωτικές κινήσεις που πρέπει να κάνετε, θέλουν καλό σχεδιασμό!

Ταύρος

Η μέρα για εσάς αρχίζει με αρκετές υποχρεώσεις που έχουν να κάνουν και με την εξωτερική σας εμφάνιση αλλά και με την υγεία σας… Λίγη δίαιτα θα ήταν καλό ή τουλάχιστον μία πιο ισορροπημένη διατροφή, είναι στα πλάνα σας… Ερωτικά, εκεί που νιώθετε χαλαροί, εκεί σας πιάνει η διάθεση να τα βάλετε όρια… Εκεί είναι που θα συναντήσετε αντιστάσεις και διαφωνίες… Τα επαγγελματικά σας, δεν έχουν αργίες και εσείς καλείστε να λύσετε θέματα…

Δίδυμοι

Καλή μέρα η σημερινή για εσάς γιατί σας βοηθάει να σκέφτεστε σωστά και να εντάσσετε τα θέματα σε σωστή διάταξη… Αυτό σας αρέσει μεν, αλλά και δε σας αφήνει περιθώρια να είστε αυθόρμητοι, τουλάχιστον στην εργασία σας… Ερωτικά ξέρετε ότι πρέπει να κάνετε και υποχωρήσεις, αλλά αυτή τη φορά έρχονται αρκετά αντιμέτωπες με τις δικές σας επιθυμίες… Τα οικονομικά σας σήμερα, είναι αυτά που σας επιτρέπουν και να χαμογελάτε!

Καρκίνος

Μέρα που είστε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και έχετε και αρκετή αυτοπεποίθηση πράγμα που σας κάνει και αρκετά επιθετικούς στα επαγγελματικά σας… Αυτό βέβαια μπορεί να σας βγει και σε καλό... Ερωτικά έχετε παραμερίσει τις επιθυμίες σας για να ασχοληθείτε πιο επισταμένα με τα οικογενειακά σας… Βέβαια, δεν κλείνετε πόρτες… Απεναντίας τις έχετε ορθάνοιχτες… Μία οικονομική συναλλαγή, σήμερα θα αποδειχθεί σωτήρια!

Λέων

Είναι η μέρα σας σήμερα και δώστε όσο περισσότερο ενέργεια μπορείτε γιατί θα την εισπράξετε πίσω σε πολλαπλές δόσεις… Ερωτικά, σας αρέσει που είστε άμεσοι και μπορείτε να αιφνιδιάζετε ευχάριστα, αλλά οι ταχύτητές σας είναι τόσο υψηλές ώστε οι άλλοι δεν ανταποκρίνονται όσο άμεσα θέλετε… Επαγγελματικά, βλέπετε ότι κάτι πηγαίνει καλύτερα από όσο περιμένατε!

Παρθένος

Μέρα περισυλλογής κυρίως για τα οικονομικά σας σήμερα για εσάς... Ανάμεσα στους υπολογισμούς σας συμπεριλαμβάνετε και έξοδα για διασκέδαση που προς το παρόν τα σχεδιάζετε για να τα εκτελέσετε… Ερωτικά, έχετε ξεκινήσει ένα παιχνίδι λεκτικών αντιπαραθέσεων που είναι εύκολο να ξεφύγει από τα όρια και να αρχίσει να γίνεται σκληρό... Επαγγελματικά, δώστε μία ευκαιρία να σας προσεγγίσουν ακόμα και αν το θεωρείτε χαμένο κόπο!

Ζυγός

Δεν είναι και τόσο εύκολα τα πράγματα για εσάς σήμερα όμως έχετε τον τρόπο να βρίσκετε και κάποιες διεξόδους… Οι φίλοι σας σήμερα είναι σημαντικοί συμπαραστάτες σας και σας ανοίγουν και μία άλλη οπτική από αυτή τη μονόπλευρη που έχετε επιλέξει… Ερωτικά, είστε σε αναμονή απάντησης από τον ίδιο σας όμως τον εαυτό… Εκεί είναι και το πιο ουσιαστικό όμως.. Να καταλάβετε εσείς τι θέλετε… Επαγγελματικά, είστε κοντά σε μία απόφαση που θα αναγκαστείτε να πάρετε!

Σκορπιός

Η μέρα για εσάς έχει πολλή δουλειά ακόμα και αν κάποιοι δε θέλουν να σας ακολουθήσουν είτε πραγματικά είτε τους ρυθμούς σας… Ερωτικά, ξέρετε ότι είστε σε θέση ισχύος ακόμα και αν δεν το έχετε συνειδητοποιήσει πλήρως… Αυτό που σας αγχώνει είναι κάποια πράγματα καθυστερούν ή δε γίνονται έτσι όπως ακριβώς τα έχετε προγραμματίσει… Οικονομικά, είναι που παίρνετε ανάσες!

Τοξότης

Η μέρα για εσάς είναι ωφέλιμη ως προς τα ερωτικά σας γιατί σας αρέσει που είστε χαλαροί και οι κινήσεις σας βρίσκουν αποδοχή… Είστε και αρκετά ευδιάθετοι και είναι εύκολο να ενθουσιαστείτε σήμερα… Τα ερωτικά σας πάντως, είναι η κινητήρια δύναμή σας… Επαγγελματικά, είστε κοντά στο να κατανοήσετε ότι διαφωνείτε οριστικά σε κάποια πράγματα… Τα οικονομικά σας είναι αυτά που θα σας υποδείξουν τις επόμενες κινήσεις σας!

Αιγόκερως

Η μέρα για εσάς είναι λίγο περισσότερο σκεπτική από όσο θα θέλατε… Ερωτικά σας αρέσει που κοινωνικοποιείτε τον έρωτά σας γυρνώντας δεξιά και αριστερά και αποφασίζετε να είστε πιο ανοιχτοί σε παρέες γενικότερα… Αυτό βέβαια ξέρετε ότι θα το κάνετε για λίγο ακόμα… Προσέξτε τα επαγγελματικά σας γιατί είναι κρίσιμες οι αποφάσεις σας και δε θα μπορείτε να τις αλλάξετε εύκολα!

Υδροχόος

Η μέρα για εσάς είναι έτοιμη να σας παρασύρει σε συναντήσεις που έχουν να σας βάλουν σε σκέψεις αλλά αυτή τη φορά μην είστε καχύποπτοι και μη βιαστείτε να απαντήσετε… Ερωτικά, ξέρετε ότι όσο απομακρύνεστε βλέπετε πιο ξεκάθαρα τα πράγματα και αυτό σας αρέσει μεν, αλλά κρύβει και ένα ρίσκο να ανακαλύψετε κάτι που δε θα λειτουργήσει υπέρ σας… Αυτό που σας αρέσει αυτή την εποχή και όχι μόνο σήμερα είναι να κάνετε σκέψεις που δε θέλετε να τις μοιραστείτε με κανέναν… Σε όλα τα επίπεδα!

Ιχθείς

Έτοιμοι να πάρετε τη λίστα σας και να βγείτε για τις δουλειές και τα ψώνια σας… Επειδή όμως είστε πολύ οργανωμένοι αυτή τη φορά δε θέλετε να ξεχάσετε τίποτα… Αυτό που μπορεί να σας αλλάξει τη διάθεση είναι να μην βρείτε ακριβώς αυτό που θέλετε ή να είναι πολύ ακριβό και να σας κάνει να ψάχνετε για εναλλακτικές… Ερωτικά, είστε πιο ήσυχοι γιατί είστε και πιο ξεκάθαροι… Επαγγελματικά, είστε πιο ήρεμοι γιατί έχετε στήριξη από ισχυρούς ανθρώπους!

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ζώδια προβλέψεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ