Πώς ζουν οι νταντάδες πλούσιων οικογενειών -Εξωτικά ταξίδια, ιδιωτικές βίλες [εικόνες] - iefimerida.gr

Πώς ζουν οι νταντάδες πλούσιων οικογενειών -Εξωτικά ταξίδια, ιδιωτικές βίλες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ιδιωτικά τζετ, ψώνια σε καταστήματα σχεδιαστών και χλιδάτες διακοπές, δεν απολαμβάνουν μόνο οι προνομιούχοι αυτού του κόσμου αλλά και οι νταντάδες των παιδιών τους.

Μια μικρή ομάδα νταντάδων έχει τη δυνατότητα να περνά... βασιλικά, απολαμβάνοντας προνομιακή ζωή και ταξιδιωτικές εμπειρίες δίπλα στους εργοδότες τους. Ολα αυτά ενώ πληρώνονται προσέχοντας τα παιδιά.

Πώς ζουν οι νταντάδες πλούσιων οικογενειών -Εξωτικά ταξίδια, ιδιωτικές βίλες [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Η Φιλίπα έχει εργαστεί τα τελευταία χρόνια σε οικογένειες της ελίτ, συμπεριλαμβανομένων αστέρων του σινεμά και του ποδοσφαίρου. Εχει πάει παντού από ιδιωτικά νησιά σε παλάτια στην Ινδία.

«Εχω υπάρξει πολύ τυχερή, καθώς φιλοξενήθηκα σε ιδιωτική ιταλική βίλα με προσωπικό πάνω από 50 άτομα αλλά και σε ένα αχανές παλάτι», δηλώνει στη Daily Mail.

Πώς ζουν οι νταντάδες πλούσιων οικογενειών -Εξωτικά ταξίδια, ιδιωτικές βίλες [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Οπως παραδέχεται, χάρη στη δουλειά της έχει επισκεφτεί προορισμούς που προηγουμένως είχε μόνο ονειρευτεί.

«Εχω ταξιδέψει στην Αμερική, την Ινδία, τις Μπαχάμες, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ενώ έχω κάνει σύντομες επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης», λέει.

«Θυμάμαι την πρώτη φορά που πέταξα στην πρώτη θέση. Δεν είχα ιδέα τι έπρεπε να κάνω, αλλά ευτυχώς με βοήθησαν τα παιδιά, που φρόντιζα», προσθέτει.

Πώς ζουν οι νταντάδες πλούσιων οικογενειών -Εξωτικά ταξίδια, ιδιωτικές βίλες [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

Παρά το γεγονός πως η δουλειά της είναι πολύωρη, υπάρχει χρόνος να εξερευνήσει τους νέους προορισμούς.

Από την άλλη πλευρά μερικοί εργοδότες βάζουν περιορισμούς, όπως να γυρίζει στις 10 το βράδυ ή να μην είναι σε σχέση. Βέβαια, όταν μια φορά αναγκάστηκε να δουλέψει στα γενέθλια της, τα αφεντικά της φάνηκαν αρκετά γενναιόδωρα μιας και της έδωσαν την πιστωτική τους κάρτα να αγοράσει ό,τι επιθυμούσε.

Πώς ζουν οι νταντάδες πλούσιων οικογενειών -Εξωτικά ταξίδια, ιδιωτικές βίλες [εικόνες]  | iefimerida.gr 3

Η Πάολα Ντιάνα είναι διευθύντρια της Nanny & Butler, επιχείρησης που βρίσκει προσωπικό σε διάσημους και πάμπλουτους πελάτες.

Ο μισθός των νταντάδων δεν είναι διόλου ταπεινός μιας και στο ξεκίνημα της καριέρας τους μπορούν να αμείβονται από 40.000 ευρώ τον χρόνο, ενώ όταν είναι έμπειρες μέχρι και 106.000.

«Οι καλές νταντάδες κερδίζουν 2.000 ευρώ την εβδομάδα», αναφέρει η Πάολα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ νταντάδες πλούσιες οικογένειες Ζωή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ