«Καλό Πάσχα» -Ο γκαφατζής παρουσιαστής του Miss Universe τρολάρει τα social media [εικόνα] - iefimerida.gr

«Καλό Πάσχα» -Ο γκαφατζής παρουσιαστής του Miss Universe τρολάρει τα social media [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ηταν το πρόσωπο των ημερών μετά το λάθος του να στέψει νικήτρια στον διαγωνισμό Miss Universe λάθος υποψήφια και έπειτα να το πάρει πίσω. Ο λόγος για τον Στιβ Χάρβει, οποίος απαντά με τον καλύτερο τρόπο στο τρολάρισμα από τα social media.

«Καλό Πάσχα σε όλους!!», έγραψε ο παρουσιαστής, σκορπώντας γέλιο.

«Καλό Πάσχα» -Ο γκαφατζής παρουσιαστής του Miss Universe τρολάρει τα social media [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Η ιστορία θέλει τον παρουσιαστή να φορά το στέμμα και την κορδέλα της Μις Υφηλίου στην Μις Κολομβία, και μετά από λίγο να ανακοινώνει πως έκανε λάθος και πως νικήτρια του διαγωνισμού είναι η Μις Φιλιππίνες.

Μετά τη μεγάλη γκάφα του Στίβ Χάρβει τα social media, όπως ήταν φυσικό, πήραν «φωτιά», με τον παρουσιαστή να δείχνει όχι μόνο πως δεν ενοχλείται αλλά να απολαμβάνει τη δημοσιότητα και να «αυτοτρολάρεται».

Αξίζει να σημειωθεί, ακόμα, πως οι υπεύθυνοι του διαγωνισμού, όχι μόνο δεν τυον απέλυσαν, αλλά του ετοίμασαν νέο πολυετές συμβόλαιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Στιβ Χάρβει γκάφα Μις Υφήλιος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ