Τα ζώδια της τελευταίας Κυριακής του 2015 - iefimerida.gr

Τα ζώδια της τελευταίας Κυριακής του 2015

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Έτοιμοι να αποδράσετε είστε εσείς και προσέξτε γιατί οι μετακινήσεις σας είναι συχνές και έχετε και παραπάνω άγχος από ότι συνήθως, αφού βιάζεστε γιατί οι χρόνοι σας είναι περιορισμένοι! Τα ερωτικά σας θα είναι καλύτερα από την Κυριακή και μετά γιατί εσείς έχετε επιλέξει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο. Τα επαγγελματικά μπορούν να περιμένουν ωστόσο κάτι επεξεργάζεστε και είστε έτοιμοι να το οργανώσετε καλύτερα!

Ταύρος
Οι μέρες αυτές σας δίνουν την ευκαιρία να βρεθείτε με ανθρώπους και να συνομιλήσετε αλλά και να οριστικοποιήσετε αποφάσεις που τις είχατε αφήσει να αιωρούνται. Ευκαιρία να βάλετε και νέους στόχους που βέβαια σας φαίνονται δύσκολοι αλλά μπορείτε και να τους πετύχετε και να τους φέρετε στα μέτρα σας. Είστε τόσο κουρασμένοι που όλα σας φαίνονται βουνό, όμως είναι απλώς μέχρι να ξεκινήσετε. Ερωτικά, σας διεκδικούν λίγο

Δίδυμοι
Αυτές οι μέρες είναι που σας κάνουν περισσότερο οξύθυμους από ότι συνήθως, με αποτέλεσμα να σας απομονώνουν κάπως. Η αλήθεια είναι ότι περιορίζεστε και αυτό δε σας αρέσει καθόλου. Τα οικονομικά σας θα σας δώσουν μία πιο ευχάριστη νότα για να πάρετε ανάσα, δεν πρέπει όμως να κάνετε παράλογα έξοδα. Ερωτικά, ακολουθείτε το πρόγραμμα των άλλων, και αυτό ήταν μία συμφωνία που όταν την κάνατε δεν είχατε κατανοήσει τι ακριβώς συνεπαγόταν…

Καρκίνος
Πανσέληνος στο ζώδιο σας και είστε πιο ευαισθητοποιημένοι από ότι συνήθως. Έχετε και πολλές απαιτήσεις, θέλετε και περισσότερη επικοινωνία και όλα αυτά μαζί σας φορτίζουν συναισθηματικά. Ερωτικά αυτό που σας αρέσει είναι ότι υπάρχει μία σταθερή πορεία, αλλά όχι και κάτι το ιδιαίτερο. Θέλετε να σας δώσουν παραπάνω προσοχή... Αυτό όμως προϋποθέτει ότι και εσείς θα κάνετε το ίδιο! Δεν συγχρονίζεστε απόλυτα και αυτό δημιουργεί παρεξηγήσεις!

Λέων
Ενώ τις γιορτινές μέρες ιδιαίτερα την Παρασκευή και το Σάββατο είστε πιο εσωστρεφείς και ψάχνετε να βρείτε τι σας φταίει, στην πορεία ανακαλύπτετε ότι σας φταίει η συμπεριφορά σας γιατί δεν εκφράζεστε σωστά! Η Κυριακή είναι η μέρα που σας απελευθερώνει περισσότερο και ανακτάτε δυνάμεις. Ερωτικά, έχετε τον τρόπο να κρατάτε τις αποστάσεις όταν θέλετε, αλλά πάντα με μέτρο, μη φτάσετε και στα άκρα. Τα οικονομικά σας είναι αυτά που σας προσφέρουν μία μεγαλύτερη άνεση να ξοδέψετε και κάτι που θα σας δώσει ικανοποίηση!

Παρθένος
Οι μέρες αυτές για εσάς είναι μία ευκαιρία να ασχοληθείτε με τα ερωτικά σας τα οποία σας γεμίζουν με ανάγκη για περισσότερη επικοινωνία που δεν έχετε τον τρόπο να την κάνετε όμως. Δεν έχετε αποφασίσει και αν θέλετε να εκδηλωθείτε… Στις οικογενειακές συνευρέσεις θα νιώσετε και κάπως αμήχανα, κάποιες φορές. Θα δείτε ότι υπάρχουν θέματα που είναι έτοιμα να βγουν στην επιφάνεια και εσείς δεν είστε καθόλου σε διάθεση να τα διαχειριστείτε. Οικονομικά ενώ είστε σκεπτικοί, κάνετε κάποια έξοδα που εκ των υστέρων τα θεωρείτε περιττά!

Ζυγός
Επιλέγετε να ασχοληθείτε περισσότερο με τα επαγγελματικά σας αυτές τις μέρες, είτε γιατί δουλεύετε και δεν μπορείτε να κάνετε διαφορετικά, είτε γιατί βρίσκεστε με ανθρώπους που έχετε επαγγελματικά ζητήματα μαζί τους. Πάντως καλό είναι να αποτραβηχτείτε και να ασχοληθείτε με την οικογένειά σας η οποία έχει την ανάγκη σας. Ερωτικά, ξέρετε ότι οι δικές σας κινήσεις θα κρίνουν το αποτέλεσμα. Ωστόσο δεν τις κάνετε, ή τουλάχιστον δεν τις ολοκληρώνετε εντελώς!

Σκορπιός
Οι μέρες αυτές σας βρίσκουν σε μετακινήσεις ευχάριστες που στο τέλος θα σας κουράσουν αλλά αυτό λίγο σας απασχολεί. Προσέχετε όταν οδηγείτε γιατί μιλάτε πολύ ακόμα και όταν οδηγείτε! Επίσης μπορείτε να παρασυρθείτε και να πείτε κάτι που θα το μετανιώσετε όμως εύκολα μπορείτε να το διορθώσετε και οι φίλοι σας είναι κοντά στο να σας βοηθήσουν σ΄αυτό. Ερωτικά, είστε ρομαντικοί, ωστόσο δεν πιστεύετε απόλυτα αυτά που σας λένε. Οι πράξεις και ο χρόνος θα σας αποδείξουν περισσότερα!

Τοξότης
Για εσάς είναι εσωτερική ανάγκη να εκφραστείτε και να αφεθείτε αυτές τις μέρες. Θέλετε να νιώσετε ασφάλεια και να βγάλετε από μέσα σας όλα αυτά που σας απασχολούν αλλά και να δείτε σε ποιο μήκος κύματος κινείστε και πόσο ρεαλιστικές είναι οι σκέψεις σας. Αυτό που σας αρέσει είναι ότι τα συναισθήματά σας βρίσκουν ανταπόκριση, με όποιες διαφορές και να υπάρχουν μεταξύ σας. Τα οικονομικά σας, σας περιορίζουν, αλλά αυτό είναι κάτι που θα σας απασχολήσει περισσότερο όταν θα ψάξετε τις εναλλακτικές σας λύσεις!

Αιγόκερως
Αυτές τις μέρες μπορείτε να κάνετε ωραίες συναντήσεις ή να διασχίσετε μία απόσταση που σας ξυπνάει ωραίες μνήμες. Ερωτικά ξέρετε ότι μέσα από το κοινωνικό σας περιβάλλον υπάρχουν ενδιαφερόμενοι που αν και δε σας ενθουσιάζουν τους δίνετε μία ευκαιρία. Οι δεσμευμένοι σ’ ένα ταξίδι ανακαλύπτουν ότι είναι πολλά αυτά που τους ενώνουν! Τα επαγγελματικά σας σίγουρα δεν πρέπει να τα αντιμετωπίζετε συναισθηματικά, αλλά με ψυχρή λογική!

Υδροχόος
Οι μέρες αυτές για εσάς είναι τόσο προγραμματισμένες όσο και να μην έχετε αφήσει όσο κενό θα θέλατε για να χαλαρώσετε. Αυτό μπορεί να σας βάλει στη διαδικασία και να αλλάξετε ή να ακυρώσετε κάτι. Ερωτικά πάντως, έχετε αποφασίσει ότι θα λέτε την άποψη σας ακόμα και αν δυσαρεστήσετε κάποιους γιατί έχετε υποψίες που δε σας φεύγουν από το μυαλό ότι κάτι δεν πάει καλά, ή τουλάχιστον όπως το είχατε προγραμματίσει. Είναι και μία ευκαιρία να αποκαλύψετε κάτι στους δικούς σας ανθρώπους, που δε θα το υποδεχτούν με ενθουσιασμό!

Ιχθείς
Αυτές οι μέρες για εσάς είναι ουσιαστικά ερωτικές αλλά και κοινωνικές. Έτσι λοιπόν θα παρευρεθείτε σε συναντήσεις που το μενού θα περιέχει από όλα! Θα είναι σαν μπουφέ που θα διαλέγετε… Είστε κοντά πάντως στο να κατασταλάξετε στα ερωτικά σας και να κάνετε μία γενναία επιλογή. Είστε πιο αποφασιστικοί και απόλυτοι όμως είτε θετικά είτε αρνητικά προς αυτούς που ενδιαφέρονται για εσάς. Η οικογένειά σας, παραπονιέται ότι δεν τους αφιερώνετε όσο χρόνο θα ήθελαν!


Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ζώδια προβλέψεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ