Άντρας αθλητής της χρονιάς ο Στεφ Κάρι - iefimerida.gr

Άντρας αθλητής της χρονιάς ο Στεφ Κάρι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμα μια διάκριση για τον Στέφ Κάρι, κέρδισε το βραβείο του πρακτορείου «Associated Press» για τον άντρα αθλητή της χρονιάς.

Ο Κάρι είχε μια καλη χρονιά, αφού εκτός από MVP της κανονικής περιόδου, οδήγησε τους Γουόριορς στο πρώτο τους πρωτάθλημα μετά από 40 χρόνια. Επιπλέον θεωρείται απο τον τύπο, ένας από τους καλύτερους σουτέρ στην ιστορία του ΝΒΑ.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κάρι είναι μόλις ο 4ος μπασκετμπολίστας που κερδίζει αυτό το βραβείο, το οποίο αριθμεί 85 χρόνια «ζωής».
Η νέα πολύ μεγάλη διάκριση του Κάρι αφορά στην ανάδειξή του από το Associated Press ως ο άνδρας αθλητής της χρονιάς για το 2015, διάκριση που τον έφερε στην ελίτ καθώς αυτή την τιμή κατά το παρελθόν είχαν μόνο οι «θρύλοι» Μάικλ Τζόρνταν, Λάρι Μπερντ και Λεμπρόν Τζέιμς.
Ο Στέφ Κάρι προτιμήθηκε αντί του γκόλφερ Τζόρνταν Σπιθ, με τον ίδιο να υποδέχεται την τιμή που του έγινε με ένα λιτό σχόλιο «Αυτή είναι μια πραγματική τιμή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤεφ Κάρυ Associated Press
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ