Τα δύο προγνωστικά του Γιακουμάτου για τις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. - iefimerida.gr

Τα δύο προγνωστικά του Γιακουμάτου για τις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ.

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρόβλεψή του για το εκλογικό αποτέλεσμα του β' γύρου για την ανάδειξη αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας έκανε ο βουλευτής Γεράσιμος Γιακουμάτος.

Έδωσε δύο προγνωστικά, σύμφωνα με τα οποία και στα δύο νικητής θα αναδειχθεί ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Η πρώτη εκτίμηση είναι ότι το ποσοστό θα διαμορφωθεί στο 60%-40% και στη δεύτερη ανοίγει ακόμη περισσότερο την «ψαλίδα» μεταξύ των δύο φτάνοντας το ποσοστό του Β. Μεϊμαράκη στο 65% και του Κ. Μητσοτάκη στο 35%.

Την ίδια ώρα, μιλώντας στον Realfm 97,8, ο βουλευτής της Ν.Δ. άφησε αιχμές κατά του Κ. Μητσοτάκη για τη στάση που κράτησε στο θέμα της απουσίας του Μεϊμαράκη από τη Βουλή κατά την ψηφοφορία του Συμφώνου Συμβίωσης. «Θα πω κάτι αυτό που ξέρω προσωπικά και το ξέρει όλη η Βουλή και ποιούν την νήσσαν κάποιοι που θέλουν μάλιστα να γίνουν και αρχηγοί. Ο Μεϊμαράκης ειδοποίησε τον γραμματέα της Κ.Ο, δυστυχώς είχε ένα οικογενειακό πρόβλημα υγείας και δεν πήγε. Αυτό είναι θέμα πολιτικό ή είναι θέμα ανθρωπιστικό και χτύπημα κάτω από τη μέση;» είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιακουμάτος εκλογές ΝΔ προγνωστικά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ