Στις 11 Νοεμβρίου έρχεται στην Ελλάδα το iPhone 4S - iefimerida.gr

Στις 11 Νοεμβρίου έρχεται στην Ελλάδα το iPhone 4S

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις 11 Νοεμβρίου το νέο iPhone 4S θα βρίσκεται στα ράφια των ελληνικών καταστημάτων, με τις προπαραγγελίες να ξεκινούν από την Παρασκευή, στις 4 του μήνα. Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η Apple, το νέο υπερκινητό τηλεφώνου θα είναι πλέον διαθέσιμο σε άλλες 15 αγορές παγκοσμίως, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό τους στις 44, με στόχο τις 70 χώρες μέχρι το τέλος του έτους.

Την ίδια ώρα ένα ακόμα επεισόδιο στη διαμάχη Apple και Samsung, βρίσκεται σε εξέλιξη με την κορεατική εταιρία να καταθέτει αίτηση σε αυστραλιανό δικαστήριο, ζητώντας τον πηγαίο κώδικα προγραμματισμού του iPhone 4S. Στην αίτησή της η Samsung υποστηρίζει ότι τρεις πατέντες της, που αφορούν στη μετάδοση και λήψη δεδομένων μέσω 3G δικτύων, χρησιμοποιούνται από την Apple στη νέα της συσκευή. Παράλληλα, στην προσπάθειά της να μπλοκάρει τη διάθεση του νέου iPhone στην αυστραλιανή αγορά, η Samsung ζήτησε να πληροφορηθεί τους όρους των συμφωνιών διάθεσης της συσκευής, μεταξύ της Apple και των εκεί τηλεπικοινωνιακών πάροχων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ