Ο Ερντογάν έσωσε 30χρονο από την αυτοκτονία -Το χειροφίλημα και τα... μαγικά λόγια του Τούρκου Προέδρου [βίντεο]

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει από χθες το βίντεο που δείχνει τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να... σώζει έναν άνδρα που ετοιμαζόταν να αυτοκτονήσει.

Το περιστατικό συνέβη χθες, όταν ο κ. Ερντογάν διέσχιζε με την αυτοκινητοπομπή του τη γέφυρα του Βοσπόρου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο πρόεδρος της Τουρκίας μόλις είδε τον άνδρα να είναι σκαρφαλωμένος στη γέφυρα έδωσε εντολή να σταματήσει το όχημα που τον μετέφερε ώστε οι άνδρες ασφαλείας του να τον πλησιάσουν.

Ο σύμβουλος του προέδρου κι ο επικεφαλής της φρουράς του προσέγγισαν τον 30χρονο, πείθοντάς τον να τους ακολουθήσει. Στη συνέχεια πήγαν στο αυτοκίνητο του Τούρκου Προέδρου. Ο 30χρονος έσκυψε, του φίλησε το χέρι αντάλλαξαν δυο κουβέντες και όπως μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, αυτά που του είπε ο Ερντογάν τον έκαναν να αλλάξει γνώμη.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι ο Ταγίπ Ερντογάν δεν κουνήθηκε καθόλου από τη θέση του, δεν έπαψε να μιλά στο κινητό του δευτερόλεπτο, ενώ κάμερα κατέγραφε καρέ καρέ όλο το περιστατικό.

Το τουρκικό πρακτορείο επισημαίνει πως ο 30χρονος μεταφέρθηκε σε ασφαλή τοποθεσία, ενώ όπως εξηγεί η τουρκική Zaman ο Ερντογάν επικοινώνησε τηλεφωνικά με αρμόδια υπηρεσία που θα του προσφέρει ψυχολογική στήριξη.

Όπως αναφέρει το CNN Türk ο 30χρονος πάσχει από κατάθλιψη εξαιτίας οικογενειακών προβλημάτων, ενώ το Dogan εστιάζει στη συζυγική κρίση που φέρεται να αντιμετωπίζει ο νεαρός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν Βόσπορος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ