Μίτσελ και Μαρσέιγ καλούν Ρομπέρτο - iefimerida.gr

Μίτσελ και Μαρσέιγ καλούν Ρομπέρτο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι ο άνθρωπος που τον έφερε στον Ολυμπιακό. Και τώρα θέλει να τον πάρει μαζί του και στην Μαρσέιγ. Ο Μίτσελ επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Ρομπέρτο.

Όπως αναφέρεται στο «Goal», βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Μίτσελ, ο 29χρονος ποδοσφαιριστής. Φυσικά, αντιλαμβάνεται ότι δεν είναι και το πιο απλό να τον πάρει στα μέσα της σεζόν και ενώ ο Ρομπέρτο είναι η πρώτη επιλογή (ή μάλλον η μόνιμη) επιλογή για τη θέση κάτω από το δοκάρια των Πειραιωτών. Υπάρχουν κι άλλες έτοιμες λύσεις που έχουν στα υπόψιν τους οι Μασσαλοί.

Πάντως, ένα στοιχείο που μπορεί να κρίνει πολλά και αναφέρεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, είναι η ρήτρα που έχει ο Ρομπέρτο και προβλέπει ότι ο σύλλογος που θα δώσει 5,5 εκατομμύρια ευρώ έως τις 15 Ιούλιου μπορεί να «σπάσει» το συμβόλαιο του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Ρομπέρτο Μίτσελ Μαρσέιγ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ