Η Αφροδίτη της Κύπρου -Ποια είναι η όμορφη σύζυγος του Πλακιωτάκη [εικόνες]

Μαζί με την εντυπωσιακή σύζυγό του Αφροδίτη Δωρίτη άκουσε τα κάλαντα ο υπηρεσιακός πρόεδρος της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης.


Στα γραφεία του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στη Συγγρού για να ψάλλει τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα βρέθηκε ο Ομιλος Βρακοφόρων Κρήτης. Ο κ. Πλακιωτάκης ευχήθηκε σε όλους τους Ελληνες, όπου και αν βρίσκονται, χρόνια πολλά και δημιουργικά, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα πως με ενότητα και πίστη στα ιδεώδη του λαού και του έθνους μας, μπορούμε να ξεπεράσουμε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία.«Εύχομαι πολύ σύντομα η πατρίδα μας να βγει από την κρίση και να ανακτήσει τη θέση που της αρμόζει. Καλώ όλους τους Έλληνες να συνεχίσουν να κρατούν την Ελλάδα ψηλά και να διατηρήσουν την αισιοδοξία και την περηφάνια τους» δήλωσε.


Ακολούθως, μαζί με την σύζυγό του επισκέφθηκαν το Σύλλογο Γονιών Παίδων με νεοπλασματιή ασθένεια «Φλόγα», όπου μοίρασαν δώρα.


Χέρι χέρι

Την πρώτη επίσημη εμφάνιση με τη Αφροδίτη Δωρίτη, την τότε μνηστή του, έκανε ο Γιάννης Πλακιωτάκης το 2013. Οι δυο τους πέρασαν χέρι χέρι την πύλη του προεδρικού μεγάρου και έκλεψαν τις εντυπώσεις. Ο τότε υφυπουργός Εργασίας και η αγαπημένη του παντρεύτηκαν τον Γενάρη του 2015 στο Φανάρι, παρά το γεγονός ότι είχε ξεκινήσει η προεκλογική εκστρατεία.


Η σύζυγος του σημερινού υπηρεσιακού προέδρου της ΝΔ είναι επιχειρηματίας (ο πατέρας της έχει εργοστάσιο) και κατάγεται από τη Λεμεσό της Κύπρου. Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από δύο χρόνια από κοινούς γνωστούς, καθώς η Αφροδίτη γεννήθηκε και ζει με τους γονείς της στην Αθήνα.
«Η Αφροδίτη με στηρίζει. Κατεβαίνει στην Κρήτη, με βοηθάει και με εμπιστεύεται» αποκάλυψε πρόσφατα ο Γιάννης Πλακιωτάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιάννης Πλακιωτάκης σύζυγος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ