Οταν ο αέρας σηκώνει το μαλλί των σταρ αποκαλύπτονται... τρέσες! [εικόνες] - iefimerida.gr

Οταν ο αέρας σηκώνει το μαλλί των σταρ αποκαλύπτονται... τρέσες! [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις βλέπουμε κάθε φορά και τις θαυμάζουμε. Τέλεια ντυμένες με εκπληκτικό βάψιμο και πλούσια μαλλιά, οι διάσημες κλέβουν την παράσταση κάθε φορά που εμφανίζονται στο κόκκινο χαλί.

Οταν ο αέρας σηκώνει το μαλλί των σταρ αποκαλύπτονται... τρέσες! [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Ένα μικρό λάθος, όμως, είναι αρκετό για να μας χαλάσει την εικόνα που έχουμε σχηματίσει για αυτές. Μπορεί ένα στιλιστικό ατόπημα ή ένα λάθος μακιγιάζ να μην είναι τόσο τραγικό, αλλά το θέαμα της τρέσας κάτω από τα μαλλιά είναι ο τρόμος και ο φόβος κάθε διάσημης.

Οταν ο αέρας σηκώνει το μαλλί των σταρ αποκαλύπτονται... τρέσες! [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Η Λίντσει Λόχαν, η Μπρίτνει Σπίαρς, η Πάρις Χίλτον και η Λιζ Χάρλει δεν κατάφεραν να κρατήσουν κρυφό το μυστικό τους, με αποτέλεσμα να γίνουν-ολίγον- ρεζίλι. Αν πάλι θέλετε να μακρύνετε και εσείς τα μαλλιά σας με παρόμοιο τρόπο, μερικές συμβουλές θα σας βοηθήσουν να μην εκτεθείτε.

Οταν ο αέρας σηκώνει το μαλλί των σταρ αποκαλύπτονται... τρέσες! [εικόνες]  | iefimerida.gr 2
Οταν ο αέρας σηκώνει το μαλλί των σταρ αποκαλύπτονται... τρέσες! [εικόνες]  | iefimerida.gr 3
  • Extensions

Tα εξτένσιονς είναι ανεξάρτητες τούφες μαλλιών που ζυγίζουν περίπου 1 gr και θα τις βρείτε σε σπαστές, σγουρές ή και ίσιες ανάλογα με το στυλ που προτιμάτε. Τοποθετούνται σε συγκεκριμένα σημεία στο κεφάλι, δηλαδή όπου χρειάζεται περισσότερος όγκος ή μήκος. Τα εξτένσιονς είναι πιο ακριβά από τις τρέσες τόσο σαν προϊόν όσο και σαν τεχνική τοποθέτησης. Η τοποθέτηση είναι μόνιμη και γίνεται συνήθως με συγκόλληση χρησιμοποιώντας κερατίνη ή σιλικόνη ή με τη χρήση ειδικών rings. Επίσης, η αφαίρεση πρέπει να γίνει από κάποιον ειδικό, οπότε απαιτείτε επίσκεψη στο κομμωτήριο.

Οταν ο αέρας σηκώνει το μαλλί των σταρ αποκαλύπτονται... τρέσες! [εικόνες]  | iefimerida.gr 4
Οταν ο αέρας σηκώνει το μαλλί των σταρ αποκαλύπτονται... τρέσες! [εικόνες]  | iefimerida.gr 5
  • Τρέσες

Οι τρέσες είναι λωρίδες μαλλιών σε διάφορες διαστάσεις και τύπους (σπαστά, ίσια κτλ.). Έχουν εξίσου ωραίο αποτέλεσμα και είναι πιο οικονομικές από τα εξτένσιονσς. Παρόλα αυτά, η τοποθέτηση με ραφή κάνει τα μαλλιά να ασφυκτιούν και τα φθείρει. Η τοποθέτηση μπορεί να είναι μόνιμη δηλαδή ραμμένη, κολλημένη με ειδική κόλλα ή στερεωμένη με ειδικά rings. Μπορεί να είναι όμως και προσωρινή με clips. Τέλος η συντήρηση και η αφαίρεση διαφέρει ανάλογα με τον αν θέλετε προσωρινές ή μόνιμες τούφες.

Οταν ο αέρας σηκώνει το μαλλί των σταρ αποκαλύπτονται... τρέσες! [εικόνες]  | iefimerida.gr 6
  • Ειδικά rings
Οταν ο αέρας σηκώνει το μαλλί των σταρ αποκαλύπτονται... τρέσες! [εικόνες]  | iefimerida.gr 7

To να βάλετε εξτένσιονς ή τρέσες με τη ειδικά rings είναι η πιο ασφαλής μέθοδος για τα μαλλιά. Το μεγάλο της πλεονέκτημα είναι ότι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιηθεί κόλλα είτε κερατίνη ή σιλικόνη ούτε και κάποια άλλη χημική ουσία. Επίσης, δεν περιλαμβάνει τη χρήση θερμότητας πράγμα που σημαίνει πως δεν χάνετε καθόλου τις φυσικές σας τρίχες και δεν επιβαρύνεται το τριχωτό της κεφάλι σας. Τα ειδικά rings έχουν στο εσωτερικό τους σιλικόνη για περαιτέρω προστασία και βοηθούν τα ψεύτικα μαλλιά να σταθεροποιηθούν επάνω στα δικά σας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μαλλιά extensions διάσημες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ